Nurscl06 Nursena2023 minnak şey seni 🥺 bak bişi diyim içime öyle bir his geldi sanki kız die his doğru yalan bilemem sadece his 🤣🤣
runkli0606 Elifkskl bilkentte doğum yapan 2 etlik de doğum yapan 1 tanıdığım var hepsine de ilk yemek böyle geldi bilmiyorum
Zekiyedeniz 06Seyma-06 Elfyns muayene ücreti ne kadar acaba birde doktorunuz boy kilo söyluyor mu renkli ultrason veriyor mu
Allahvargamyok Pamukbebegimm sitelere yakınım dirilişteyim siz nerde oturuyorsunuz ? Bizimde 2 3 hafta falan kaldi allah izin verirse özge hocadayız bizde 😊
Senaykork Kubra1988 ben genelde erkek tercih ediyorum kadınlar çok agresif canım Bu 3 doktorda çok ilgili ve alanında uzman foto cekmeyede izin veriyolar. Adnan kaya, İsmail burak Gültekin, Kürşad sayan Hangisini boş bulursam ona randevu alıyorum
Mom66 Senaykork o kadar haklısınız ki kadın kadının düşmanı resmen kadın doktorlar azarlamaktan başka bir şey bilmiyorlar
Mucizelerim_ Nurscl06 buna takılmayın benim ilk gebeligimdede böyle ara ara geldi kızımı 3 ay emziremedim bile olmadı sütüm mama destekli büyüdü 5 günlükken başladılar üç ay damla damla ne alırsa dedim öyle tuttu erkenden gelmesi çok sutunuz olacağı anlamına gelmiyor bence takılmayın zamana bırakin
Mom66 Nurscl06 bende özele gidiyordum ama artık güç yetmiyor etlik şehir hastanesine gidiyorum çok temiz ilgi alaka var ama işte doğum olarak bi fikrim yok 5 aylığım oğlumu bekliyorum bende hayırlısı ile
Nurscl06 Nursena2023 yaaa hadi inşallah öyle içimden geldi bilmiyorum ki 🤣 ama genelde tutar tutmadığı da olmuştur 🤣