Mucizelerim_ Nurscl06 buna takılmayın benim ilk gebeligimdede böyle ara ara geldi kızımı 3 ay emziremedim bile olmadı sütüm mama destekli büyüdü 5 günlükken başladılar üç ay damla damla ne alırsa dedim öyle tuttu erkenden gelmesi çok sutunuz olacağı anlamına gelmiyor bence takılmayın zamana bırakin
MucizemMart Bet-topal eryamanin neresindesin ben Eryaman Hastanesi’ne yakınım ama doktorlarına guvenmedigim için Sincan korudan paket aldim
Bet-topal MucizemMart ben kaşmire yakınım biraz meydan eryaman sitesindeyim. Özel eryaman hastanesindede alaaddin hocaya gidiyorum
Nurscl06 Nursena2023 Nursena hamilelikte sütün geldimi ya kabusum oldu resmen ya hamileyken süt geliyorsa benim gelmedi daha 🥺😥
MucizemMart Nursena2023 Nisan ayında aldım canim bende eryamandayim 12.500 e aldım doktorum levent sevinç
Bet1 Merve0655 2. Oğluma hamileyim 2 Side birbirine çok zıt hamileliklerdi. Belirtilerin cinsiyetle alakalı olmadığını anladım
Bet1 Nurscl06 hayır hiç gelmedi sadece göğüs uçları sarı sarı kabuklaniyordu. Doğumdan sonra da 3. Gün sabah geldi. 2.5 sene emzirdim inanılmaz çokta sütüm vardı dokuyordum ben sağıp buzluk falan dolmuştu. Kafana takma yani herkeste süt gelecek diye bir şey yok bak 2. Hamileliğim 32+1 oldum hâlâ yok yani
Nursena2023 Nurscl06 Hayır hiç öyle birşey yaşamadım. Bence takma doğumdan sonra hemen gelir inşaAllah. Hatta ben ikinciye hamileyken büyük oğlumu hâlâ emziriyordum doğuma 1 ay kala sütüm baya gitti bende bıraktırdım haliyle. Doğumdan sonra hemen geldi sorun olmadı yani.
Yildiz34 Nurscl06 merhaba, ankaradayim bende. 30 .hafta bitiyor. Ikizleri bekliyoruz. Batikent medical park aylin hocaya gidiyoruz. Memnunuz.sizler nasilsiniz, nerlerdesiniz
Elifkskl Bet1 ben ilk doğumun orada yaptım. Şimdi evime yakın olduğu için etlik şehir hastanesine gidiyorum. Benimde 2.sezeryanım olacak. Umarım bilkent gibi memnun kalırım