Azra00 ilgihazaal alalı 4-5 ay koku vs yok arkdasım bebeğine kullandı onun önerisiyle aldım satıcı dan
Yirmisekizaralik Rmysarft tamamdır bende yeşil olana bakiyordum dışı onu da takip edeyim teşekkürler 🦋
Yirmisekizaralik Merveeenurrr bez için alerji vs yapıyor diye stok önerilmiyor pek bende sadece ıslak mendil düşünmüştüm hangi marka tercih ettiniz siz
Azra00 Merveeenurrr bebek bezi çok stoklamayın her bebegn bünyesi farklı alerjı yapabiliyor bez değştimek zorunda kalabilirsiniz arkadaşımın başına geldi
Syma_07 Yirmisekizaralik ben üni baby aldım ama yengem baby turco softcare Aloe Vera almış hiç pişik olmadı dedi
Ranakzrn Aynenkanka pamuk ve suyla ne kadar süre temizlenmeli yani ne zamandan sonra islak mendile gecilmeli acaba?
ikiprensannesi__ Yirmisekizaralik ben sleppy ıslak mendil indirimdeydi 90 li 9 liraydı 5 6 tane alıp koydum sadece başka bişey yok ortada 🤣
Aynenkanka Nurik06 bebeğim 33 günlük 3 paket 72li prima bitti 4. paketi açıp yarıladık şimdiye kadar her meme sonrası gök gürültü sağanak yağış oluyor🤣