Aynenkanka Yirmisekizaralik ıslak mendil sleepy newborn serisi güzel ama bence evde pamuk ve suyla temizleyin ciltleri öyle hassas ki🥰
Yirmisekizaralik Aynenkanka ilk zamanalr öyle yapmayı düşünüyorum ama yinede yapamadığım yerde ıslak mendil de kullanırım diye düşünüyorum
Ranakzrn Aynenkanka pamuk ve suyla ne kadar süre temizlenmeli yani ne zamandan sonra islak mendile gecilmeli acaba?
ilgihazaal Yirmisekizaralik keci kili oldugu icin koku biraz oluyormus baslarda bunu ben de arastirdim sonradan geciyormus ya da hafifliyormus
Azra00 ilgihazaal alalı 4-5 ay koku vs yok arkdasım bebeğine kullandı onun önerisiyle aldım satıcı dan
Rmysarft Yirmisekizaralik bence erken değil hepsiburada veya trendyolda 12 li paketler var tanesi 8 9 bazen 10 liraya düşüyor indirimlerde marka olarakta sleepy yenidoğan öneririm sarı ambalajlı olan tamamen yenidoğana özel üretilmiş ıslak mendildir indirimleri takip edebilirsin
Yirmisekizaralik Rmysarft tamamdır bende yeşil olana bakiyordum dışı onu da takip edeyim teşekkürler 🦋
Yirmisekizaralik Nazlimom yaza geliyor diye bende terettüd ediyorum biraz son ay mi alsam şimdi mi diye
Merveeenurrr Ben 4 aylık hamileyim ve ıslak mendil bebek bezi stoğuna başladım. Her şey gün geçtikçe pahalıyor en iyisi alıp koymak ☺️
Yirmisekizaralik Merveeenurrr bez için alerji vs yapıyor diye stok önerilmiyor pek bende sadece ıslak mendil düşünmüştüm hangi marka tercih ettiniz siz
Azra00 Merveeenurrr bebek bezi çok stoklamayın her bebegn bünyesi farklı alerjı yapabiliyor bez değştimek zorunda kalabilirsiniz arkadaşımın başına geldi
Syma_07 Yirmisekizaralik ben üni baby aldım ama yengem baby turco softcare Aloe Vera almış hiç pişik olmadı dedi