E28 Handan04 çok şükür 🤲 aman sizde dikkat edin sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin herkese Allahım 🧿🧿😊
anneoluyoruuumm16 Rmysass 6+1 de karından keseyi gördük kalp atışı da aldık ama sesini duymak için küçük dedi doktor şanslısın kalbi atıyor dedi. Sonra 7+3 de kalp atışını acilde duydum bulantım coktu onun için gitmiştim
papatya_01 Rmysass malesef ki ben bugün duydum (13+3) devletteki doktor dinletmedi cihaz arızalıymış. Bugün özelde duyabildik şükür geç oldu ama güç olmasın
Sevil0404 Neslihan1309 6+2 de duyduk bugün biz kişiden kişiye değişiklik gösterir süreler içinizi ferah tutun haftaya duyarsınız inşallah ❤️
Gulbahar47 AydanBH ya bende 7 haftalıkken gittim doktor yeni başlamış kalp atışı dedi şimdi bir sonraki randevumda 11 hafta olacağım o zaman duyarım değil mi inşallah geç yumurtlama olmuş bende
AydanBH Gulbahar47 inşallah duyacaksınız.Bende de geç yumurtlama,9 haftalık olması gerekirken 7+3-dü.Şimdiye kadar da öyle geldi,son ultrasona göre 35+4,ilk ultrasona göre 35+3,sata göre ise 37+0.