Kadriyecebeciii Neslihan1309 yemi gördüm canım yazını,ben bugun vajinal yolla duydum çok şükür,herşey yolundaymış kalbinın atma hızı 125in ustunde olmasi lazimmis bizimkidd yuksek bu iyi bsey dedi dr insallah darısı senın başına güzelim
Neslihan1309 Abcdefgh Merhaba benimde 6buçuk haftalık bugun doktor kontrolüm vardı fakat kalp atışını duyamadık . Doktorunuz size 8.hafta kalp atışı işe ilgili neler söyledi paylaşır mısınız bizimle
Delice_zeytin dolunayes uygulama da 5+3 görünüyor suan keseyivgördğkten sora kaç haftalık olduğunu söylüyor dimi hani geç döllenmişse ozaman mı belli oluyor
dolunayes Delice_zeytin evet ama ayni benimki misal uygulama ile. Seninki ultrasonda faarkli olursa soyluyor yoksa son adet tarihini doktor alip onu baz aliyor. Gec dollenmis yada kucukse ona gore haftan bu diyor sana
Baykusanne @Rmysass 7 haftada duyduk şükürler olsun göbekten vajinal olanlara pek mantıklı bakmıyorum
Neslihan1309 Sum-sum61 Merhaba benimde bugün 6buçuk haftalık doktor kontrolüm vardı kalp atışını duymak için . Fakat duyamadık . Doktorunuz size 8.hafta kalp atışıyla ilgili neler dedi paylaşır mısınız?
Snmkrby1_ 6+5 vajinal duydum bende acile kanamam olduğu için gitmiştim o vesile ile bebişimin kalp atışlarını doktor kontrolünden önce duymak nasip oldu
Sum-sum61 Neslihan1309 6. Haftada gittiğimizde biz de kalp atışını duyamadık. Fakat kalp atışını gördük . Doktorum bebek henüz çok küçük olduğu için ultrasonun kalp atış sesini yakalayamadığını söyledi. 7. Haftada duyarız dedi. Ben 8. Haftada gittim çok şükür o güzel kalbin atışını duydum 🥰 7. Haftanda duyarsın inşaallah 🌸
Abcdefgh Neslihan1309 biz 6 haftalıkken kontrole gittiğimizde vajinal muayene ile de kalp atışını duymamamıştık. 1 hafta içinde duyulması gerektiğini söylemişti doktorumuz.Biz bir daha ki kontrole 2 hafta sonrasında gidebildik başka doktora.8 haftalıkken gittiğimizde de ultrason ile duyabildik çok şükür bir sıkıntı yoktu. 9. Haftada duyan arkadaşım bile vardı.Umarım sizin bebeğiniz de sağlıkla geliyordur endişe etmeyin 🙏