Madamerose Aybuke_95 doktor kıza benziyor dedi ama o kadar hareketli ki bir türlü göremedik sizin ki belli oldu mu acaba
dolunayes Delice_zeytin senin suan kesen gozukur canim. Kesin ama kalp atisi 7 hafta en iyisi keseden sonra bta bakilmiyor zaten bi onemi yok.
Delice_zeytin dolunayes uygulama da 5+3 görünüyor suan keseyivgördğkten sora kaç haftalık olduğunu söylüyor dimi hani geç döllenmişse ozaman mı belli oluyor
Sevda08 nurcakar03 bende 9+ 3 teyim bulantim azaldı sanki kaç gündür ilk gebeliğim de bebegimin kalbi durmuştu bu durum beni korkutuyir mesajinizi görünce biraz rahatladim
Melisct94 Rmysass Karından 6 haftada bebişimi gördük 7. Haftada kalbini duyduk 😍 ilk oğlumda 5 görüp 6 da duymuştuk karından 🙏❤️
Neslihan1309 balimiscat Kadriyecebeciii Merhaba ben 6buçuk haftalık hamileyim bugun gittim duyamadım 1hafta sonra tekrar gidicem . Siz eğer bugün duyarsanız yazar mısınız
Sevil0404 Neslihan1309 6+2 de duyduk bugün biz kişiden kişiye değişiklik gösterir süreler içinizi ferah tutun haftaya duyarsınız inşallah ❤️
Kadriyecebeciii Neslihan1309 yemi gördüm canım yazını,ben bugun vajinal yolla duydum çok şükür,herşey yolundaymış kalbinın atma hızı 125in ustunde olmasi lazimmis bizimkidd yuksek bu iyi bsey dedi dr insallah darısı senın başına güzelim
47zeynep47 Rmysass ben bugün gittim kalp atışini duyduk 6+6 olmuşum geçen hafta gitmiştim daha kese tek vardı şimdi duyduk çok şükür
Yagmure Rmysass 7+0da karından görüldü aslında duyulurdu da ama devlet hastanesi işte doktor sesin çalışmadığını söyledi 🤷🏼♀️