Elif380 Oslem_k şimdi gittim geldim kese var ama bebek daha çok küçük olduğundan 10 gün sonra gel kalp atışına bakalım dedi😊
Smg38 Elif380 sadece kesemi gorundu yoksa nokta kadar olsada bebisin kendini gosterdimi benimde son regl tarihim 8ekim 6.haftaya girdimde persembe gunu doktor randevum ❤
Oslem_k Esrarslan ne güzel hayırlı olsun o zaman ❤️ Nasıl gidiyor süreç mide bulantısı yorgunluk ağrı var mı :) aramızda 3 gün var :)
Esrarslan Oslem_k teşekkür ederim çok şükür bi sıkıntımız Yok çok hafif bulantı dışında bi de tuveletle yakınlaştık tabi 🤦♀️😂
Yasmnnn Kvsrnl123 ben olmuyor diye biliyorum ilk hamileliğimde falan doktor hep alttan baktı, tabi ama o kişiye kalmış isteyen baktırmıyor. Ama bazı konularda emin olmak için mecbur bakılıyor
Kvsrnl123 Cansu07 benim bu gün 6+1 perşembe keseyi alttan görebildi pazartesi gel dedi bu gün gidicez inşallah bizde görebilir ve duyabiliriz 🙏🏻👼🏻
Elif380 Smg38 Benim son adet tarihime göre 6. Haftada olması lazım ama daha küçük görünüyor belli belirsiz inşallah bir sorun yoktur
Oslem_k Elif380 Olabiliyormuş o canım döllenme geç olduysa, doktorun onu takip eder zaten merak etme kötü düşünme
gozdeozann Oslem_k ben daha duymadım canım en son gittiğimde 6+2ydi inşallah bi dahaki gidişimde duyacağım inşallah duyarsın gittiğinde ☺️☺️
Oslem_k cankuzuucuk bi hastanenin doktoruna mu gitsek yoksa özel muayenesi olan bi doktora mı gitsek de Doğumu bi hastanede yapsak o konuda kararsızım ben canım