Oslem_k Elif380 Elif380 aa o zaman sen 7 haftalık hamilesin :) belki kalp atışını bile duyarsın ilk gittiğinde :)
Elif380 Oslem_k şimdi gittim geldim kese var ama bebek daha çok küçük olduğundan 10 gün sonra gel kalp atışına bakalım dedi😊
Cansu07 Oslem_k ve merhaba canım benim bugün 5+6 Dayım bugün kontrole gittik duyduk kalp atımını inşallah sende duyarsın 😊
Kvsrnl123 Cansu07 benim bu gün 6+1 perşembe keseyi alttan görebildi pazartesi gel dedi bu gün gidicez inşallah bizde görebilir ve duyabiliriz 🙏🏻👼🏻
Oslem_k haziransekiz bence güzel olmuş bu konu kesinlikle nasip meselesi ben o yüzden önüne geçmeye istemiyorum demeye karşıyım hep hayırlısı dedim 😊 Bebişlerimiz bİZe daha çok mutluluk getirsin yeni evliliğimize mucize gibi doğsunlar 👶🌸
Oslem_k Esrarslan ne güzel hayırlı olsun o zaman ❤️ Nasıl gidiyor süreç mide bulantısı yorgunluk ağrı var mı :) aramızda 3 gün var :)
papatyaaaaa Yasmnnn biraz çekiniyorum o durumdan o yüzden dedim 🙈 daha ilk çocuk inş alışmaya çalışıyorum 😊😊😊🥰🥰🥰🥰😇😇😇
Smg38 Elif380 sadece kesemi gorundu yoksa nokta kadar olsada bebisin kendini gosterdimi benimde son regl tarihim 8ekim 6.haftaya girdimde persembe gunu doktor randevum ❤
Esrarslan Oslem_k teşekkür ederim çok şükür bi sıkıntımız Yok çok hafif bulantı dışında bi de tuveletle yakınlaştık tabi 🤦♀️😂
Yasmnnn Kvsrnl123 ben olmuyor diye biliyorum ilk hamileliğimde falan doktor hep alttan baktı, tabi ama o kişiye kalmış isteyen baktırmıyor. Ama bazı konularda emin olmak için mecbur bakılıyor
Elif380 Smg38 Benim son adet tarihime göre 6. Haftada olması lazım ama daha küçük görünüyor belli belirsiz inşallah bir sorun yoktur