BuseBasderici Hilalanneoluyor yapabildiğim tek şey ayetel kürsi okumak oldu🙄 Rabbim yar ve yardımcınız olsun🙏🏻
Hilalanneoluyor BuseBasderici Allah razı olsun canım gönlünden geçirip düşünmen bile yeterli Allahım dualarımızı sesimizi duyar elbet.
Seymameva Hilalanneoluyor üzülme canım büyür bebeğin doğumu yapıp tedavine başla derim herşey nasip konser dünyada görecek gibi varsa her türlü yaşar üzülme iyi düşün her şey güzel olacak 😍
Hilalanneoluyor Seymameva inşallah canım bende inanıyorum herşey güzel olacak sadece bazen daha çok küçük diyo dayanamıyorum
Suzitosuzi Hilalanneoluyor Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah sağlıkla sıhhatle kavuşun 🙏🏻 Üzülme herşey bir sınav hayatta..
Hilalanneoluyor Suzitosuzi doğru diyorsun insan en sevdikleri ile sınanırmış hayatta demekki benimde sınavım bu inşallah geçerim bu hayat sınavından
KeremSevda27 Hilalanneoluyor Rabbim acil şifa nasip etsin canm ya elini karinina koy dua et Kuran dinlet Rabbim kendine kul olmayi nasip etsin ne bilim canm Allah kolaylık versin ya uzuldum cok bende 27. Haftadaym etklndim cok🙏🙏
Hilalanneoluyor KeremSevda27 üzmek istemedim canım hakkını helal et. Bizim için sende bolca dua et ben her dakka ediyorum
behrem Hilalanneoluyor allah şifanızı versin, sağ salim oğlunuza kavuşursunuz inşallah sağlıklı bir şekilde 🧡
KeremSevda27 Hilalanneoluyor olur mu canim icini dökcen tabi sende helal olsun ne demek 🙏 ediyorum canm yarnda kandil zaten inan aklmdan gecip dua etcem dua bkleyen herkeze
Sunayaz Hilalanneoluyor düşük tehlikem varken hastanede yattığım dönemlerde söylemişti Ablam oku diye çok şükür okudum ve o gece kanamam azaldı ve 1 hafta yatmamı söyledi dr 3 günde tamamen kanamam durdu çıktım hastaneden inşallah sanadA şifa olur 🙏
GamzeCan Hilalanneoluyor Allahım yardımcınız olsun canımm Allahım bebegini size bağıslasın, insallah bian önce sağlığına kavusur evine yatağına gider🙏🏻🙏🏻🙏🏻