Asilinannesi Hilalanneoluyor dualarım seninle üzme kendini güçlü ol bebeğinde güçlü olsun herşey güzel olur inşallah rabbim yardımcın olsun🙏🏻
deletedmom734 Hilalanneoluyor Rabbim bebeğini sana bağışlasın ikinizide sağ salim kurtarsın inşallah tevekkül et ♡♡♡♡ dualarımız seninle
Aycha Hilalanneoluyor İnşallah bebeğiniz miadında ve sağlıkla dünyaya gelir. Sizin de sağlık sorununuz en kısa sürede, kolayca çözülür inşallah.
2405 Hilalanneoluyor canım insallah bu gece kandil gecesi rabbim bebeğinde sanada yardım etsin canım benim hayırlısıyla sende iyi oll hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın insallah canım benim 🙏
Sedahoca Hilalanneoluyor Hilalanneoluyor Allah size ve bebeğinize sağlık versin çok üzüldüm umarım erken Doğum yapmak zorunda kalmazsınız 😕🙁😥
Sunayaz Hilalanneoluyor düşük tehlikem varken hastanede yattığım dönemlerde söylemişti Ablam oku diye çok şükür okudum ve o gece kanamam azaldı ve 1 hafta yatmamı söyledi dr 3 günde tamamen kanamam durdu çıktım hastaneden inşallah sanadA şifa olur 🙏
ebrarecem Bu mübarek gecede Rabbim yar ve yardımcın olsun ayetel kürsi okudum senin içn okuduğumda hep rahatlarım inşallah bi nebze seni de rahatlatır 🙏🏼
Hilalanneoluyor Hilalanneoluyor Arzymn ikizlerimveannesi meri453 Merobebe ebrarecem burcuyay06 Hanımlar çok şükür bugün iyi sonuçlar ile döndük eve Bebeğimin bir süre daha kalabileceğini söylediler. İlaç olarak iki tane kortizonlu ilaç başlatılacaktı ama son dakka doktorumuz mama ile besleneceğim bir ilaç yazdı 8 hafta boyunca bununla besleneceğim başka hiçbişey yemeyeceğim. Bebeğin gelişiminde bir sorun yok çok şükür. İlaçda bebeğe zarar vermeyecek beni tok tutup besleyecek. Bagırsak hastası olduğum için orayı iyileştirip kortizon görevi görecek ama zarar vermeden. Dua eden herkesten allah razı olsun çoğu kişiyi etiketlemeyi beceremedim yazan herkes görür umarım
AsyaResul Öncelikle Allah acil şifa versin size ve tüm derman bekliyenlere. Ve bi sorum olucak yanlış anlamayın lütfen ama bunca yıl o hastalık vardı ve tedavi edilmedi sonucta 1-2 ay daha beklense tedavi için acaba çok mu zaralı olur ? Bence bunu bi öğrenin Bebeğiniz de büyümek için biraz zaman kazanır. Tekrardan geçmiş olsun
Hilalanneoluyor AsyaResul bende beklenme taraftarıyım ama enfeksiyon seviyesi hem beni hem de bebeği etkiliyor antibiyotik ile düşmüyor
ardengunes Hilalanneoluyor Rabbim acil şifalar versin canım zamaninda sağlıkla kavuş meleğine inşallah 🙏
AsyaResul Hilalanneoluyor anladım Allah şifa versin çok geçmiş olsun inşallah bebeğinzde sizde tez zamanda kavuşursunuz sağlınıza
Selim_Alparslan Hilalanneoluyor Rabbim şifa versin kuzum inşallah bebeğini sana bağışlar . Allah yardımcın olsun canım .
Heaven1708 Rabbim yar ve yardımcın olsun canım. Umarım bebişinle sen bu zorluğu galibiyetle atlatırsınız. Bugünün yüzü suyu hürmetine ikinizde sağlıklı sıhatli şekilde bitirirsiniz bu süreci inşallah🙏
Mrry Hilalanneoluyor allah yardımcın olsun çok zor sıkıntını Rabbim tez vakitte gidersin gönlünü ferahlatsın inşallah 🤲🏻
Rasev Hilalanneoluyor Allah yardimcin olsun canim bebeginede sanada sağlik versin Rabbim kimseyi evladiyla imtihan etmesin.
Hilalanneoluyor Rasev amin canım. Allah hiç kimseye kaldıramayacağı yük vermezmiş zaten demekki kaldırırım ama şimdi zor geliyor
Hilalanneoluyor Ufkumm bizimki geriden geliyor canım doktor da yaşama şansı çok az dedi ama bakalım tek Allah bilir