Ipek_2017 1 oğlum var 💙 Şimdi kızıma hamileyim heyecanlıyım da ☺️ 34+3 .. aslında oda yapacaktık ama yeni atandım ve taşınmak zorundayız doğumdan sonra . Sağlıkla doğsunlar 🤲🏼
Melike_21 Ipek_2017 güle güle güzel günlerde giyinsin ins 🌹şey sorucam şimdi bu bebekler emzik zor tutuyormus biraz bende avent ile we baby arasında kaldım sizce hangisini almalıyım
Minis122 Ipek_2017 kiz anneleri sansili cicili bicili benimde 1 kizim var simdi ogluma hamileyim azicik birsey aldim ve tamamladim ,😂.
Laleozkan_09 Melike_21 bebeğiniz yazın mı yoksa kışın mı doğacak ona göre fikir vereyim. Yaz bebeği olacaksa tüm yazı kısa kollu zıbınla geçiriyorlar zaten
Senayuzuntas Laleozkan_09 Kış olcak sanırım eylül sonu demiş benimkide öyle olcak üstelik soguk yerde yaşıyorum bn
Senayuzuntas Senaykork emzik zincirini nerde yaptırdınız birde toka ve patikleri hangi sayfadan aldimniz acaba
Ruyammmm Senayuzuntas Ben yaptım ürünler aynı göründüğü gibi geldi güzeldi daha kullanmadık tabi ki insallah yikaninca çekme yapmaz. Çekme yapabilecek olanların kaliplarini biraz daha büyük tuttuklarini soylediler
Ozge111 Senaykork ya hepsi okadar güzelki bayıldım 😍benimde kızım olucak 20 haftalık olduk böyle cicili bicili şeyler almak için sabırsızlanıyorum gülerek giydriirn 😍🤲