Selinakbas Musmutluuu Aynen valla bende onu diyorum, oglana baba adı, kıza ana adı biz sürekli onlara çalışıyoruz 😂
Tatli2 mercimek000 gece mi? Yapmayın hem Bi anlamı yok hem güzel Bi anlamı yok hem de akran zorbalığının had safhada oldugu Bi dönemdeyiz dalga konusu olacak cocuklar arasında. Bence iyi düşünün isim konusunda. İlerde çocuk zorlanabilir bu isimle.
Patatesliyumutta Selinakbas aile büyüklerinin ismi konulduğunda yanına bir isim daha koyulması tavsiye edilir. İsimlerin enerjisine inanırım, büyüğünün hastalığını, huylarını alacaktır. Bunu hafifletmek adına bir isim daha konulması iyi olur derler
Allahkahretmesin1 Zeynepikranur Miraç Efe koyacağız biz Miraç ismini ben bekarlığımdan beri çok beğeniyordum cinsiyeti öğrenince direkt bu olacak dedim eşim de yanına Efe ekleyelim dedi o şekilde karar verdik 😊
yesillimonn Hamalp Maşallah benim de Oglumun adi Alparslan ikinciye hamileyim buda erkek olsaydi aybars düşünüyorduk😊kiz olacak Umay beren koyacağız İnşallah.
Crocus20 Tatli2 katılıyorum size ve en çok hayvanlara konuluyor bu tür isimler. Bizimde iş yerinde baktığımız köpeğimiz var mesela biri gölge biri gece
Melikemuiks Zeynepikranur Oğlumun ismi Ali Asaf. 🤍 Ali Kayra da hoşuma gidiyor iki isim olarak. İkisi de kullanılacak olması önemli bence. 👌🏻
Minnosmino23-23 Melikemuiks yaa ali asaf bende istiyorum eşim tek ali diyor bakalım inş ali asaf olur
Tatli2 Crocus20 sırf farklı olsun diye değişik anlamsız isimler koymak çok yanlış. O kadar emek verıyoruz Rabbim nasip de etmiş bir çocuk emanet göndermiş düzgün anlamlı isimler koymak üzerimize vazife. Peygamber efendimiz de ismi savaş harp ve anlamı olmayan yada kötü olan isimleri güzel olanlarla değiştirmiş. Aklın yolu bir güzel annelerim. Çocuklarımız için herşey.
mercimek000 Crocus20 yeğenimin adı rüzgar ve evet oda atlara konuluyor☺️Bizce bir problem yok.Siz Ahmet Mehmet isimlerini seviyosunuz diye sizin gibi düşünmek zorunda değilm.Ben Gece ismini severim siz Mehmet .Ne farkeder ki☺️Bu ara arkadaşımın Çok tatlı bir kedisi var.Adı Han☺️Sevgiler