Tatli2 Crocus20 sırf farklı olsun diye değişik anlamsız isimler koymak çok yanlış. O kadar emek verıyoruz Rabbim nasip de etmiş bir çocuk emanet göndermiş düzgün anlamlı isimler koymak üzerimize vazife. Peygamber efendimiz de ismi savaş harp ve anlamı olmayan yada kötü olan isimleri güzel olanlarla değiştirmiş. Aklın yolu bir güzel annelerim. Çocuklarımız için herşey.
mercimek000 Tatli2 kimseye fikrini sormadım.Fikir soran birine isim söyledim.Bırakın insanların düşüncelerini yaftalamayı.Sizin beğendiğiniz bir çok isim belki bana hitap etmiyor olabilir.Çok şükür bir birey dunyaya getiricem ve ona ögreticeklerimden bir tanesi kimsenin düşüncesini fikrini yargılama olucak☺️Sizede öneririm.🙏🏻
Aylinslmci Bizimki Uraz Ali olucak Allahın izniyle🤲🏻🥰 onun dışında Aslan, Karan, Barlas isimlerinide düşünmüştük ☺️ Erkek ismi bulmak cok zormuss 🤦🏻♀️
Minnosmino23-23 Melikemuiks yaa ali asaf bende istiyorum eşim tek ali diyor bakalım inş ali asaf olur
_brcu88_ Zeynepikranur Ali Buğra olabilir Buğra ismi çok hoşuma gidiyor benim oğlum olsa koyacaktım ama kızımız olacak ❣️bugranin yanına bir çok şey yakışıyor ❣️tabi yine de sen bilirsin canım
Honey_candy Selinakbas kuzum benimde ilk erkek torun olcak. Kayınpederimin ismi Bedrettin.. Bedirhan olsun dediler bende onu istemedim ve istemediğimi de belirttim. Bedir Karan koyacağım allah nasip ederse ismi kesin gibi bişey artık. Bence eğer sen istemiyorsan muhakkak ikinci bir isim koy yanına. Önce bi kıyamayıp tatlı gelir kabul edersin sonra pişmanlığını yaşarsın iyi düşün. Ben şimdi diyorum ki keşke hiç fırsat vermeseydim de direk biz düşünüyoruz hâlâ deseydim mesela şuan 23+4 haftalık olduk aslında daha çok vakit de var.
Selinakbas Honey_candy Valla bende istiyorum kuzum yanına bir isim ama herkes tek isim olsun diyor bu sefer esim benim düşüncemi umursamamaya başladım, bende bugün soyledim tek isim olarak gönlüm razı degil dedim. Birazcıkta fena olduğum için; sonrada burnunuzdan getiririm dedim 🫣😁