Mustafayigitvebeytugannesi Beggg aşk olsun kız ne var yaşımda üç çocuk olduğuna bakma daha 27 yaşındayım ben üçüncü çocukta kazaya kurban gittim 😅😅😅
Beggg Mustafayigitvebeytugannesi ahahaa kız ben de 27 yaşındayım üç ay sonra 28 olcam daha birinciye gebeyim😅😅
Mustafayigitvebeytugannesi Linabebek1 maşallah menü baya kalabalık gibi. Afiyet olsun 🥰 tatlı puding en sevdiklerimden 😅😅
Mustafayigitvebeytugannesi Beggg kız bende 4 ay sonra 28 olcam sanırım 😂 yaşlanıyoruz bir an önce onu doğur hemen bidaha çocuk yap 😅😅😅😅
Glsh97 Tarhana çorbası İslim kebabı Şehriyeli bulgur pilavı Cacık ve salata 😂 Annem ile babam yemeğe gelecekler 😂
Mustafayigitvebeytugannesi @“cahilelafanlatamazsinyorulmaa”#p27892078 ohhh misss ellerine sağlık canım afiyet olsun. Bı etli ekmek tarifi verirsin 🥰
Mustafayigitvebeytugannesi Mavidunyamm sağolsun benimki de ben doğumda olduğum sıra yaomis buzluguma koymuş elimin altina hazır olsun diye 🥰 afiyet olsun canım 😊
Mustafayigitvebeytugannesi Mavisim099 -_Esra_- Bugün nohutlu yemek yapan baya kişi var sanırım afiyet olsun sizlere canlar 🥰