Mustafayigitvebeytugannesi Mavisim099 -_Esra_- Bugün nohutlu yemek yapan baya kişi var sanırım afiyet olsun sizlere canlar 🥰
Mavisim099 Mustafayigitvebeytugannesi galiba pazar ya kolaya kaçıyoruz 🥰 saol canım sana da afiyet olsun
Deletedmom_106 Mustafayigitvebeytugannesi bizimde öyle 3. Gün mutlaka makarna yenir . kızım hasta uğraşamıyorum 😄 zaten makarnayı da çok seviyoruz eski usül bol salçalı 😄
Mustafayigitvebeytugannesi Deletedmom_106 Aynen bende 3 çocukla uğraşmıyorum yemek flan zar zor yapıyorum çocuklar küçük olunca hele birde hasta olunca ya annem geliyor yada eşim yapıyor o zamanda sağolsun 🥰
_brcu88_ Mustafayigitvebeytugannesi valla tavuk kanat var şuan karşımda fırına mi versem kızartsaammi diye düşünüyorum 😂🤣onun yanında pilav salata yeter
Mustafayigitvebeytugannesi _brcu88_ fırın için geç kalmadin mı canım ben genelde 6 gibi fırına veriyorum tavuğu anca pişiyor.😊 ama tabi eşin geç geliyorsa normal.
Gunes17 Mustafayigitvebeytugannesi hicbisey yapamıyorum eşim evde yok babası kayboldu 8 saattir arıyorlar bende oglanla makarna çorba atistiriyorum
Gunes17 Mustafayigitvebeytugannesi evin önünde kayboldu aizheimer hastası kaynanam ve kaynım evde oturuyordu kayinpederim de cam önünde oturuyordu birden gitmiş sonradan fark etmişler
Mustafayigitvebeytugannesi Gunes17 Ayy çok üzüldüm canım ya Allah’ım inşallah sağ saglim bulunur Rabbim sabır versin sizlere bana haber et bulunursa.
Mustafayigitvebeytugannesi Durubebegim ohhh misss gibi gözüküyor tek yapamadığım yemek bu benim ya annem çok güzel yapar ona yaptırırım bayılırım da 😊🥰
Dudu1988 Mustafayigitvebeytugannesi 2 çocuklu hamis bir anne olarak Menu Musakka Pilav Kesmaşı çorba yöresel Karpuz Salata