Mustafayigitvebeytugannesi Eveet 3 çocuklu anne olarak bugünün ilk menüsü benden gelsin 😂 Tavuk haşlama 🐔 Pirinç pilavı 🍚 Salata 🥗 Cacık. Biber közlemesi. Sizin menüde neler var yarına fikir olur belki 🥰
Beggg Mustafayigitvebeytugannesi kaynanama gideceğiz tavuklu nohutlu pilav yemeye tabii yanında jalapeno biber🤌🏼🤌🏼
Mustafayigitvebeytugannesi Deletedmom_106 hahaa dünkü menüm iki güne bir kesin 😂😂 bugün kocama değişiklik olsun adam bıktı makarnadan eve makarna almıyor artık 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Deletedmom_106 Mustafayigitvebeytugannesi bizimde öyle 3. Gün mutlaka makarna yenir . kızım hasta uğraşamıyorum 😄 zaten makarnayı da çok seviyoruz eski usül bol salçalı 😄
Mustafayigitvebeytugannesi Beggg ohh ne güzel 😊tavuklu nohut güzel oluyor mu ben hep etli yapiyorum hiç tavuk denemedim içine 🙂
Beggg Mustafayigitvebeytugannesi ben de etli yemedim hiç tavuklu çok daha güzel geliyor hep😅 hem de ne güzel oluyor mis gibiiii tavukları haşla güzelce suyuyla da pilavı yap,tavukları mikserden çek harikaaa yapıyor tel tel geçenlerde denemiştim😅 pilavın üstüne koy nohutla beraber yanına da acı biber turşusu ve ayran müthişşşş🤌🏼🤌🏼
Mustafayigitvebeytugannesi Beggg haa kız Allah seni sen nohutlu tavuklu pilav diyorsun bende tavuklu nohut yemeği anladım 😂😂😂 onu bende yapıyorum çok güzel oluyor belki yarın yaparım canım cektii 🥰😅😅
Beggg Mustafayigitvebeytugannesi haha ben de diyorum tavuklu pilav yemeden bir insan bu yaşa kadar nasıl gelebilir😅😅 yap yap afiyet olsun 🫶🏽
Mustafayigitvebeytugannesi Beggg aşk olsun kız ne var yaşımda üç çocuk olduğuna bakma daha 27 yaşındayım ben üçüncü çocukta kazaya kurban gittim 😅😅😅
Linabebek1 Patlıcan kabak patates biber karışık kızartma üzerine yoğurtlu mayonezli dereotlu sarımsaklı sos yanına, kıymalı makarna, salata tatlı puding 🤣
Mustafayigitvebeytugannesi Linabebek1 maşallah menü baya kalabalık gibi. Afiyet olsun 🥰 tatlı puding en sevdiklerimden 😅😅