Aysedugme beniminikuzum08 35. Haftayı geçtik ilaç kullanmıyorum bebeğin suyu iyi kilosu normal karın çevresi de iyi gerek yok dedi doktor diyetle devam ediyorum yürüyüş yapıyorum artık ölçmüyorum çok nadir rahatsız hissedersem kendimi öyle bakıyorum
Bebiskosuu Aysedugme sizin açlıklarınız nasıl bu arada? Benim açlığım düşmüyor akşam yemeğinden sonra 110 olan şekerim sabaha 117 çıktı deli çıkıcam çok dikkat ediyorum neden düşmüyor bebeğe zararı olur diye korkuyorum doktorlar 95üstünde direkt çok korkutuyor
Bebiskosuu Aysedugme demek sizin açlıklarınızda sorun yok tokken çok çıkınca yürüyorsun da aça ne yapılır bilmiyorum
Vaveylaanur Bebiskosuu benimde daha yeni şekerim çıktı 135 olarak aç karnına şuanda 3 haftalık diyetteyim 110lara düşmüştü bu günlerde geri 120lere çıktı ne yapsam aç karnına şekeri düşünemiyorum
Bebiskosuu Vaveylaanur ayy çok geçmiş olsun hepimize ya. Ben de aynı durumdayım ne yazık ki. Doktorunuz bu yükseklik zarar verir vs dedi mi
Aysedugme Bebiskosuu açlık içinde yürüyüş hareket öneriyorlar genelde sabahları aç karna 15 dakika deneyin bi ölçmeden önce faydası olacak mı bakın
Vaveylaanur Bebiskosuu yok yani 2 haftalık diyet sonrası düşmezse insülin başlıycaz dedi büyük ihtimal ilk diyetle düşürmeyi deniyolar olmazsa insüline başlanıyor
Bebiskosuu Vaveylaanur evet biliyorum ben de ilk hafta diyet yaptım 95-105 arasıydı 95 üstü olduğu için insülini başlıyoruz dedi başlattı ilk hafta süzük dozdu 100-110 arasına çıktı. Bu hafta biraz daha yükseltti 117-120ler görüyorum deli olacağım
Hindiba Arkadaslar tokluk kac olmalı ki acaba normalde 180 asagı olması gerek deılmı ve yedikten 1 saat sonra mı ölcüm yapıyorsunuz
Hindiba Aysedugme tesekkür ederim bende bu hafta dengelemeye calısıyyorum da ne yesem cıkartıyor vs ayarlıyorum
Aysedugme Hindiba evet maalesef oluyor arada öyle yürüyüş yapın her öğünden sonra erken doğum ya da düşük riskiniz yoksa 15 dakika yürüsem 120 civarı çıkıyor yürümezsem 160 170 oluyor çok farkettiriyor ben de
Hindiba Aysedugme normalde seker yüklemenşzde degerlerıniz kac cıktı, ben ekmek vs hep kestim dün denemek amaclı pirinci yedım fırladı seker onu da kesmem gerktıgını anladım ama bu hafta hep testhaftası bende ne cıkartıyor sekeri ne cıkartmıyır test ediyorum kahvaltı yı düzene koydum ama aksam yemegı zorluyor malesef
Aysedugme Hindiba pirinç tehlikeli zaten bulgur 4 kaşık dışında yasak diyetimde sadece o kadar yiyebiliyorum tam buğday makarna haftada 1 falan 4 kaşık yine sadece. Benim 217 165 çıkmıştı açlık 95 ti
Hindiba Aysedugme degerlerımız aynı gıbı bende aclık 86, 1 tokluk 220, 2 tokluk 143, diyetisyene yonlendırmedı benu doktorum siz sanırım diyetisyene gıttınjz listenizi paylasabılır mısınız
Aysedugme Hindiba her hafta 4 farklı seçeceğim oluyor benim yediklerime dokunanlara göre değiştiriyoruz örnek olsun diye atayım
dexter Hindiba canım 1. tokluğu esas alıyolar ve yüksek çıkmış nasıl yönlendirme yapılmadı? benim 202 çıktı önce diyetisyen, endokrin sonrasında da insüline başladım.