Aysedugme Hindiba her hafta 4 farklı seçeceğim oluyor benim yediklerime dokunanlara göre değiştiriyoruz örnek olsun diye atayım
Mervesoydas Aklinyolubir evet yuksek sabah aclik 93un altinda olmali dedi doktorum gece uyandiginda bol bol su ic
dexter 1 tane meyve, süt, 3-4 badem. ya da zamanınız varsa karnabahar, enginar, kereviz, sebzeli bulgur pilavı da çok iyi ara öğünler oluyo şekeri etkilemiyo hiç.
dexter Hindiba canım 1. tokluğu esas alıyolar ve yüksek çıkmış nasıl yönlendirme yapılmadı? benim 202 çıktı önce diyetisyen, endokrin sonrasında da insüline başladım.
Hindiba dexter doktorum bu hafta kendını test et bak dedı, aclık tokluk sabah ogle aksam ölç gönder bana bakalım dedi, baktık kendjn ayarlayamıyırsun ona göre devam edelım dedı, bu hafta tokluk laırm hep 120 130 bandında seyir ettı ve bu normal sanırım kendim de düzene koyabıldıgımı fark ettim ac kalmadan hersey den az az yıyerek
Aysedugme Yrgnnnnnn evet etli nohut yada kuru fasulye yiyorum akşam yemeğinde 6 kaşık kadar onun dışında öğle yemeğinde mercimek salatası oluyor bazen haftada 1 2 yiyebiliyorum
Ebrulianne06 Benm de tokluk 181 cikmisti 2 hafta diyet yaptm yeme aliskkanligimi kökten degistirdim zor oldu ama ac da kalmadim dun olcturdum cok sukur 108 cikti. Bugun rehavete kapilip kendimi ödüllendirdm yeniden yükseldi 😁🙈 doguma kadr duzelse de dikkat et sart gercektn
Bebiskosuu Miya-m merhaba size zahmet olmazsa fotoğraf ekleyebilir misiniz? Çavdarlı unonunda bir çok çeşidi var da 🫶🏻
Miya-m Bebiskosuu uno’nun üzerinde ‘şeker ilavesiz’ yazan her ekmeğini deniyorum. Şu an tam buğday tava ekmeği yiyorum 1 haftadır o da yükseltmiyor :)