Aysedugme Elif2143 150 180 arası bu aralar öncesinde 140 ın altında tutuyorduk ama doktor hamilelik ilerledikçe normal diyete devam dedi 33. Haftadayım şuan bol bol yürüyüş yapıyorum
Elif2143 Aysedugme benımde öyle ama unsılın kullanıyorum bunu kıme danıştın canım kadın doğum mu bırsey olmaz dedı
Elif2143 Aysedugme ben daha cok yeniyim seker hastasıyım beslenmeme dıkkat ediyorum bıra kac hafta sonra düzenlı yuruyuse baslıycam
Aysedugme Elif2143 kadın doğum doktorum perinatolog detaylı ilgileniyor o yüzden endokrine ve diyetisyenede gidiyorum düzenli hepsi bakıyor yani
Aysedugme Elif2143 yemekten sonra yürürsem 15 dakika düşük çıkıyor yürümezsem düşük çıkıyor çok farkediyor inşallah sağsalim atlatırsınız ☺️
Elif2143 Aysedugme anladım canım benımde o ararlar cıkıyor endıleselenıyordum endıselenmemelıykm değilmi
Aysedugme Elif2143 Denizli’de yaşıyorum. Doktorunuz problem yok diyorsa sorun yoktur. Önemli olan bebek haftasıyla uyumlu mu suyu iyi mi
Mervesoydas Aklinyolubir evet yuksek sabah aclik 93un altinda olmali dedi doktorum gece uyandiginda bol bol su ic
Tatlicilek ben kabak havuç yağsız pisirdim yogurtla yedim, bi de diyet ekmeği. Motivasyonunuzu nasıl tutuyorsunuz, ben 32deyim ve artik doymuyorum artik. Gözüm yaşarıyor yani gerçekten açım. Bu kadar az yemeğe bebek nasıl büyüyo içeride hayret ediyorum.
Bebiskosuu Tatlicilek valla ben de açım ve bu açlığa rağmen sabah açlığım düşmüyo sinir krizi geçircem artık. Yüksek değil çok ama bu çabamın karşılığı olsun istiyorum siz ilerlemişsiniz ben çok uzun süredir yapmadığım için daha tahammülüm bitmedi siz çok yorulmussunuzdur ama yemek istiyorum hani dondurma meyve yemek istiyorum canım istiyo yani
beniminikuzum08 Aysedugme kaçıncı haftadasınız ilaç kullanıyor musunuz benimde 150 nin altına düşmüyor artık
Aysedugme beniminikuzum08 35. Haftayı geçtik ilaç kullanmıyorum bebeğin suyu iyi kilosu normal karın çevresi de iyi gerek yok dedi doktor diyetle devam ediyorum yürüyüş yapıyorum artık ölçmüyorum çok nadir rahatsız hissedersem kendimi öyle bakıyorum