Bebiskosuu Sabah kahvaltı akşam yemek bi şekilde gidiyor da haftasonu öğlenleri şaşırıyorum valla ne yiyeceğimi siz bu öğlen ne yiyeceksiniz güzel anneler diyete uygun 🌸
Gumus25 Bebiskosuu bende haftasonu zorlanıyorum geç kahvaltı yapınca öğlen yemeği de yapmıyorum hiç hiç bisey bulamazsam yoğurdun içine yulaf falan atıyorum oyle yiyorum
Miya-m Bebiskosuu bir dilim çavdar ekmeğine labne sürüp kefir içip onu yedim. Öğlenleri tencere yemeği yemeyi sevmiyorum ben akşam yine aynı şeyi yiyor olacağım sıkılıyorum
Bebiskosuu Gumus25 yulafta şekerliymiş araştırırken öyle gördüm bilginiz olsun ben de hsftasonu çok zorlanıyorum haftaiçi kurumda düzenli oluyor da
Bebiskosuu Miya-m ben de ya hele akşamdan yoksa kalkıp sıfırdan yemek yapamam yani ama ekmek yemekten de korkuyorum açıkçası ekmek yiyince fırlıyor benimki
Aysedugme Ben haftasonu için farklı liste yaptırıyorum geç kalktığım için öğle yemeği gibi olmuyor o yüzden daha iyi oluyor
Bebiskosuu Aysedugme yaa harikasınız iyi düşünmüşsünüz ama ben haftasonu da erkenciyim 8 dedi mi uyanıyorum 😂 ama listenizde 2 meyve olması çok güzel en çok meyveyi özlüyorum 🥹
Aysedugme Bebiskosuu meyve hiç yemiyormusunuz benim listede var bende pek sevmem zaten yemiyorum bile aklıma gelmiyor şekerim artık 150 nin altına düşmüyor ama şükür Bebekte suyuda iyi az kaldı zor olsa da yapıyoruz bi şekilde ☺️
Miya-m Bebiskosuu çavdar denediniz mi ? Uno’nun şeker ilavesiz yazıyor üstünde . Ben 2 dilim bile yesem etkilemiyor.
Bebiskosuu Miya-m merhaba size zahmet olmazsa fotoğraf ekleyebilir misiniz? Çavdarlı unonunda bir çok çeşidi var da 🫶🏻
beniminikuzum08 Aysedugme kaçıncı haftadasınız ilaç kullanıyor musunuz benimde 150 nin altına düşmüyor artık