pandoraninkutusu Cananberat777 aaaa 11.000 mii ben şubatta sordum zam geldiğinde 7 normal sezeryan 8 dedı
Cananberat777 pandoraninkutusu bende şubatta sordum martın basıda olabılır tam emın degılım 11 bin dedı sezeryana yenı zam geldı ama ekıme kadar tekrar gelebılır dedı
pandoraninkutusu Cananberat777 fizik tedavi var biliyor musunuz oranın kadındoğumlarıda çok iyiymiş arastrın istersenz dun gtıım suyum gelip sanıp o kadar ilgilendiler ki anlatamam🌸🌸
pandoraninkutusu Cananberat777 bende subat 2nde sordum normal 7 sezeryan 8 dedi bana alla alla sigortalı mısınız??
Cananberat777 pandoraninkutusu ılk defa duydum orayı teşekkür ederim ama suan esenler kadın doğuma gıdıyorum ordan da cok memnunum daha doğrusu doktorum cok iyi cok tatlı bırısı
Cananberat777 pandoraninkutusu sorun tabi ki bana 11 bın dedı valla herkese ayrı fıyat cekıcek halı yok heralde bende şaşırdım
pandoraninkutusu Cananberat777 emine.dlkts instagram adresim eklersiniz isterseniz yada buradan haberleşiriz 🙏❤️🩹
Cananberat777 pandoraninkutusu tabi eklerim bulabılırsem burdanda yazabılırsınız ☺️ Bu arada nerede oturuyorsunuz
RNurr pandoraninkutusu Aşko ben gop şafakta staj yaptım doktorları falan çok iyidi 500 evlerdeki de çok iyidir genel olarak doktorları iyi alıyolar fakaatttt hastane illegal işler yapıyor ve nerden para kopartabilirim diye bakıyolar haberin olsun 😌
elifaydinn RNurr bende 500 evler şafakta doğum yapacağım galiba , doktorum dışarda orda doğum yaptırıyormuş sadece . Hiç orda doğum yapmak istemiyorum ameliyat ekibi ebeler nasıl acaba , odaları çok küçük diyorlar öyle mi ?😥
pandoraninkutusu RNurr hayırlısı olsun inşallah fahri hoca klinikte hizmet verip orada Doğum yaptırıyor onunla konusuruz olmadı🥰
Yelf Bende İstanbul şafağa gidiyorum doktorum defne hanım doktorumdan çok memnunum ama tabi ameliyathane bölümünü falan bilemiyorum ebe konusunda falan bi bilgim yok