Handekolak pandoraninkutusu bende ona basladim hastane konusunda ilgisizler özellikle çocuk doktorları para tuzağı sırf arkadaşım 2 ay önce orda doğum yaptı hiç memnun kalmadı
Yelf pandoraninkutusu insallah iyidir Banada ara ara korku giriyor nasıldı iyi midir diye 31 haftadayım az da kaldı doğuma
Cananberat777 pandoraninkutusu tabi eklerim bulabılırsem burdanda yazabılırsınız ☺️ Bu arada nerede oturuyorsunuz
Handekolak pandoraninkutusu valla cnm herkes memnun kalcak die bisey yokki dimi sana iyi olurlar bna kötü benim arkadaşımda hiç memnun kalmadı inşallah sen memnun kalırsın
pandoraninkutusu Yelf benim 37 fahri hocadaym valla herkes cok memnun kalıyor o yüzden ona gittim başından beri
pandoraninkutusu Handekolak olabilir tabiki doktorda fark etmiş olabilir valla kişiye göre muamele yapıyorlar zaten bizede kötğ olursa cıngar cıkartırz😅😅😅
Handekolak pandoraninkutusu kesinlikle cnm sessiz kaldığında hep bi eziyorlar insanları sonuçta para veriyorsun oraya bedava degill
pandoraninkutusu Handekolak aynen öyle valla ben subat ayında Zam gelmişti fahri hocaya sordugumda 7 normal Sezeryan 8 dedi ama buradan bir hamişede 11 demiş valla inşallah öyle birsey olmaz ya tedirgin oldum