YuvarlanamayanPaanda Mustafayigitvebeytugannesi şehir hastanesine gidin dedi oda çok uzak çocuklar arabada gidemedik yarın verecem artık
Mustafayigitvebeytugannesi YuvarlanamayanPaanda sağlık ocağı en iyisi canım üçüncü çocuk için sabret az daha 😅😅 şurada 1 gün kaldı 🤣🤣
YuvarlanamayanPaanda cahilelafanlatamazsinyorulmaa fakülte bakmıyoruz dedi yolladı şehir hastanesine git dedi orasıda çok uzakta
cahilelafanlatamazsinyorulmaa YuvarlanamayanPaanda neyse vardır bunda da bir hayır yarın sağlık ocağına gidip kan tahlili yaptır
YuvarlanamayanPaanda Mustafayigitvebeytugannesi öyle düşünüyorum bebeğim der pazartesi verecem salı günü 10 da çıkacak oda sinir bozucu 🤣
Mustafayigitvebeytugannesi YuvarlanamayanPaanda benim sağlık ocagim sabah veriyoruz akşam 4 gibi arıyor kız gel burda ver 🤣🤣🤣🤣 test yaptın mi
YuvarlanamayanPaanda cahilelafanlatamazsinyorulmaa yokki hep dolu Allahım birde ağrım var kuzum sankı olacak gibi
cahilelafanlatamazsinyorulmaa YuvarlanamayanPaanda benimde durumlar baya karışık yarın randevu aldım Allah’tan bakalım neden yaşıyorum bu sorunu 😑
ferhpnar YuvarlanamayanPaanda kaç günün var ki. Benim 7 günüm var ve ben daha yeni yumurtlama görüyorm millet şimdi hamilelik öğreniyor
YuvarlanamayanPaanda ferhpnar karışık benım durum 15 nisanda kimyasal yaşadım daha adet görmedim pazartesi kan verdim 0.01 çıktı perşembe genel kanda 2.99 çıktı benım normalde artmaz artışa geçti ve ben tarlusal kullandım var gibi hissediyorum