Deletedmom_106 1Gozde1Yusuf- senin yüzünden bana sorgucu demiş daha doğrusu sen öyle demişsin salakmısıncemile de aynen demiş 🤣 yaziiiiikkkler olsun sana ne biçim arkadaşsın zalım
Gzmklnncc Seninle birlikte heyecanlandım inşallah güzel haberler alırsın bizede haber et uyumuyorum seni bekliyorum bak😄💕
1Gozde1Yusuf- Deletedmom_106 😄😄😄😄😄 bacim biz artik bazi laflara serbetlendik islemiyo😄😄 ama bu hanimcegizz kötü niyetli degil bak heycanli sadece😄
Kalbiimde2can YuvarlanamayanPaanda 😂😂😂 güzel haberler alirsin insallah burda bizede haber ver 2 cocukla beraber bu saatte beta vermeye gitmek güzel bir ani olacak😅
YuvarlanamayanPaanda Deletedmom_106 @1Gozde1Yusuf- sizi böyle görünce duygulandım gerçekten 2021 yılındada biz böyleyddik 5 kişi hep birliktik birbririmizdydik ve @Deletedmom_106 gibi sorgucuyduk birazda linç tayfaydık o zaman momda daha çok kaos vardı bebeler doğunca ayrıldık özelden konuşıyorduk zamanla oda azaldı özlemeişim beee🥲☹️
YuvarlanamayanPaanda YuvarlanamayanPaanda @Gultacimm @Mustafayigitvebeytugannesi @Deletedmom_103 @ferhpnar @yesillimonn ve digerleriiii kızlar gittik bize dediler biz beta bakmıyoruz güyyq fakülte araştırma hastanesi dolu olsa anlarım bomboşdu başka hastaneye gidin dediler diğer hastanede çok aşırı doluydu veremeden geri geldim ve halaa hastalık başlangıcı yok artık işim pazartesiye kaldı olmadı bu gün çocukları babaanelerine bırakıp gidebilirsem gideceğim hala şüphem çok yüksek
Mustafayigitvebeytugannesi YuvarlanamayanPaanda kız evet ya devlet flan beta bakmıyor ki ilk oğlumda bende heyecandan duramamistim devlete gittik betaya baktirmaya bize sağlık ocağına gidin orası bakıyor demişti 🤦
cahilelafanlatamazsinyorulmaa YuvarlanamayanPaanda ben küçük bir ilçede olmama rağmen rahatsızdım hamilelik var mı dedi şüpheleniyorum dedim baktılar direkt beta hcg bakayım dediysen ondan bakmıyorlar
YuvarlanamayanPaanda Mustafayigitvebeytugannesi şehir hastanesine gidin dedi oda çok uzak çocuklar arabada gidemedik yarın verecem artık
YuvarlanamayanPaanda cahilelafanlatamazsinyorulmaa fakülte bakmıyoruz dedi yolladı şehir hastanesine git dedi orasıda çok uzakta