YuvarlanamayanPaanda ferhpnar karışık benım durum 15 nisanda kimyasal yaşadım daha adet görmedim pazartesi kan verdim 0.01 çıktı perşembe genel kanda 2.99 çıktı benım normalde artmaz artışa geçti ve ben tarlusal kullandım var gibi hissediyorum
Mustafayigitvebeytugannesi YuvarlanamayanPaanda benim sağlık ocagim sabah veriyoruz akşam 4 gibi arıyor kız gel burda ver 🤣🤣🤣🤣 test yaptın mi
YuvarlanamayanPaanda Mustafayigitvebeytugannesi konum at oradayım yavrum 😅😅 çıkmaz da bi ihtimal alacam yarın
Mustafayigitvebeytugannesi YuvarlanamayanPaanda Kayseri bekliyorum canım elini çabuk tut sabah ilk kana yetişelim 🤣🤣🤣
anneoluyoruuumm16 YuvarlanamayanPaanda ay maşallah hiç mi miden bulanmiyor gebelikte benim ilk gebelik ikinciyi şimdiden düşünmüyorum
YuvarlanamayanPaanda anneoluyoruuumm16 ben doğuma kusarak gidenlerdenim birde kusarken yüzümdeki kılcal damarlar patlar benekli gezerim 🤣
YuvarlanamayanPaanda Mustafayigitvebeytugannesi ahh kalbimmmm 😅🥰 sabah oğlanı okula bırakır bırakmaz gidecem
Mustafayigitvebeytugannesi YuvarlanamayanPaanda inşallah tatlım haber edersin merakta bırakma üçüncü çocuk kutlaması yaparız kizzz 😅
YuvarlanamayanPaanda Mustafayigitvebeytugannesi ahh tabikiii bebeyiiiimmm partileyecezzzz burda🤣🤣😍😍🥰😘
Mesure Gultacimm sadece sana değil canım hepimiz merak içindeyiz hayırlı haberlerle gel valla ben baya merak ediyorum 😁🍀
YuvarlanamayanPaanda YuvarlanamayanPaanda @Mustafayigitvebeytugannesi @Gultacimm @Smyald @Melal @Gzmklnncc @Kalbiimde2can @yesillimonn @ferhpnar @cahilelafanlatamazsinyorulmaa @anneoluyoruuumm16 kızlaaaarrre hamileyimmmmmm🥰🥰🥰
Kalbiimde2can YuvarlanamayanPaanda aaaaaa 😍🎉🎉💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻 cok sevindimmm hadi gözün aydin allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin insallah canimmm 🥹
YuvarlanamayanPaanda anneoluyoruuumm16 kız valla zar zor ikna ettim yarın sağlık ocagına git diye diye dedim agrim var gebelik yoksa hap içecem dayanamıyorum gel gidek diye diye götürdüm tabi bebeler uyanıktı bizle koşa koşa geldiler 😅😅