Nesee221 Hepiniz öyle bi yazmışsınız ki şimdi kadın insanlardan rahatlatıcı şeyler duymak istiyor yok normal değil felan yapmayın kızlar..
Denis26 Eliifim3454 imkanın varsa kadın doğum acile gitmelisin bence. Gönül ister ki sağlıklı bir gebelik olsun ama bazen mol gebeliklerde de beta fazla yükselebiliyor
nazsimaova Eliifim3454 gorumcemde 5 haftalıkken 32 bin çıkmıştı değeri ve tek bebekti şuan massallahi var 2 yaşında bile
Denizyadaaras Eliifim3454 normal bir değer aslında. Benimde şuan 6 haftalık 45 bini geçmiş durumda 🌸❤️ tek kese
Nurkoylms Eliifim3454 canim benimde 6 haftalik 41 bin cikti ya deger valla bende ikizmi acaba diyorum
Eliifim3454 Nurkoylms valla anlamadımki bende netten araştırıyorum ikiz olsa bile 6 ve 7.haftalarda net belli ediyormuş kendini bakalım hayırlısı inşallah
selmaa12 Eliifim3454 benimde böyleydi canım korkma 25 bin küsur ve tek keseydi 5. Haftada öğrendim 7. Haftada da kalp atışını duydum şimdi oğlum büyüyor 19 haftalık olduk sen içini ferah tut 💙
pnarusluu Eliifim3454 benim 4 haftalık 10 bindi. 6 haftalıkken kontrole gittim twin gebelik olabilir dedi 1 ay sonraya randevu verdi o zaman netleşicek. 3.5 haftalık öğrendim ve o zaman değerim 260 çıkmıştı benimde yüksekti baya