Fey Eliifim3454 benimki de yüksekti ikiz diye umduk ama tek🤣 hayırlısı tek kese görmüş ama şimdi içinde kaç tane kalp atışı duyacak ona bakmalı🤣 ikizse hayırlı olsun değilse normal demek ki bu tarz şeyler. Ben de adetten 3 gün önce ilişki yaşamıştım tutma ihtimalini düşünmüyordum öğrenince şok değer yüksek olunca şok🤣 normal ilerliyoruz 14. Haftadayım. Erkek dedi alakası var mı bilmem. Zamanı gelince seninkinden bakarız belki erkektir🤣🤣
NareHaci Eliifim3454 bende 5 haftada 430lardaydı. 10binler ya ikizdir ya 2 aylık hamilesinizdir haberiniz yoktur. Ultrasona görünmediyseniz bu ola bilir.
Sdagnckscu Ben reglime 1 gün kala gittim 66,54 cıktı normalmi hanımlar moralim bozuldu korkuyorum kimyasal olabilir diye daha önce kimyasal gecirdim cnkü
Eliifim3454 Fey evet canım sağlıkla dünyaya gelsinler inşallah ayın 6 sonda gel kalp atışına bakalım dedi
Ikizlerin-annesi Eliifim3454 benim 4 hafta 4 gunlukken betam 10500 cikmisti tek kese gorulmustu.6.haftamda kalp atisi gormeye gittigimizde bir kese daha gorundu.herkes ikizdir demisti betam yuksek gelince gercekten ikizmis😂
NewMom__ pnarusluu bende 6 haftalıkken tek bebek vardı kalp atışı falan ama hem betam çok yüksekti hemde 10 haftalığım ama karnım çıktı şüphelendim o yüzden ikiz mi acaba diyee 6 haftalıktan sonra gitmedim bir daha kontrole 1 ay sonra gel demişti doktorum
pnarusluu NewMom__ bende 6 haftalık gittim şimdi 10 gün sonra 10 hafta olucak kontrole çağırdı o zaman belli olur ama bende de aynı durum var 80 kilo ile hamile kaldım hala kilom aynı ama karnım büyüdü anlamadım birde ağrılarım hala devam ediyor kasığımda twin gebelikte olabilir benim gerçi bilmiyorum doktorum öyle demişti 10 gün sonra netleşicek zaten ikiz gebelik 7 8 haftadan sonra belli oluyormuş tanıdıklarım hep 7 8 haftadan sonra öğrendik dediler
NewMom__ pnarusluu deme kızz😂😂 ben korkuyorum ikiz gebelikten😂 benim de 5 haziran randevum bakalım ne olcak durum😂 şu an 10 haftalığım 11 haftalıkken gideceğim