Deletedmom_50 Hnd3535 kuzum zaten beni de Ahmet bey ona yönlendirdi o baktı dikisimi Ahmet bey attı yani iki doktor hatta 3 doktor kontrolünde dikiş atıldı biri de Tuncay beyin eşiymis hatta Gülcan yazıcı oda baktı 3 unun kararı ile serklaja karar verildi
Hnd3535 Deletedmom_50 gülcan hanımıda biliyorum ahmet beyde öyle eski doktorlar duruyorlar belli. Maşallah 3 doktor değerlendirmiş çok şanslısınız 🥰 kac haftalık oldunuz? Sizede mi önlem amaçlı atıldı
Deletedmom_50 Hnd3535 bende hunilesme vardı rahim boyum.16 mm idi 18 haftalikken oldum şuanda 40 mm cnm
Servikal ayse_1960 şehirden şehire değişiyor galiba sizin hangi şehirde.Bizim burdaki memorial istanbula göre bedava gibi
Hnd3535 Deletedmom_50 ohh ne güzel rabbim güzel günlerini göstersin sağlıkla kucağına aldırsın inşallah 🙏
nur6565 Deletedmom_50 ben bir hafta uzandım şuan tamamen eski hayatıma döndüm serklajlı olduğumı bile bilmiyorum maşallah
Deletedmom_50 nur6565 maşallah canim maşallah Rabbım nazar değdirmesin cümlemize inşallah bütün hamislere
Aslibali Deletedmom_50 21 Mart’ta yaptirdim. Oradaki doktora takipliyim. Acil serklaj olunca araştırıp öğrenmeye vakit yoktu.😅