Mylove1998 gamzett ben acı yemiyorum o yüzden bişey olmuyor biber turşusu fazla acı olursa bende ağrı yapıyor çiğ köfteyi etsiz yemen gerek yiyesin varsa ben öyle yapıyom tursuyuda fazla acı olursa diye arasında bı iki den fazla yemiyorum bebeğe çok zarar vermiyor ama etlisi yasak hamilelikte çiğ olduğu için o et
Mylove1998 gamzett fazla yemezsen çok bişey olmaz ama yediğinden çok azaltman lazım ben ilk 3 ay hicbisey yemedim yasak olan sonra az yedim çünkü bebeğin sağlığı için yememeyi tercih ediyorum ben çiğ et olan hicbisey yememen gerek iyi pişmesi gerek etlerin herşeyin nerdeyse maydonozu fazla yememek gerek diyorlar ben sonra netten baktım bişey olmz diyordu doktorum bana çiğ herşeyi yasakladı balıkta da civa icerenleri yememek gerek
Mylove1998 Oznursorhan ben ikisinide yedim hicbisey olmadı ama maydonozu fazla yememeye dikkat etmek gerek diyorlar ben az yiyom çok yemiyom sadece salatads ve doktor zarar verse söyler bazılarında araştırınca doktorlar yanlış bilgi diyor ama cokda dikkat etmek gerek sadece onların kaynatmasi içilmesi yasak
Mylove1998 Kahveseverny kafein miktarı hamilelikte günlük tüketilen sadece 200u geçmemesi gerek çay kahve de çay ictiysen kahve içme fazla geliyor ama kahve ictiysen de çay içme fazlası zarar verme riski var ben öyle biliyorum ve bendeki bilgi kitabında öyle yazdığı için ben kafeine çok dikkat ediyom gerekirse doğal meyve suyu sıkıp iciyom
Mylove1998 abilgen ben herşeyi yaptığımda ilk gebeligim de bebek karnimda kalbi durdu düşük oldu kurtajla aldılar çok kötü oldu ben o yüzden dikkat etmekden yanayım her konuda
abilgen Mylove1998 çok üzüldüm 🥺 Başınız sağ olsun. Aslında Dikkat etmek lazım tabi ki her bünye aynı değil. Birimize olmadı diye herkeste olmazı yok.
Mylove1998 peri5860 ben kaşarı yiyemiyorum hepsinin tadı bana değişik geliyor bu ara yediğim çoğu şeyin tadı değişik geliyor normal süt bile sevdiğim halde değişik geliyor sadece normal süzme peynir yiyorum ama kilo almasina daha var takibine ama ben diğer kilo aldıran şeyleri yiyorum yine de
peri5860 Mylove1998 Leben kaşar alıyorum ben burada onu yiyorum o iyi. Öyle bimdeki kaşarlardan falan değil. Muz da alidirirmis bebeğe kilo valla önemli olan sağlıklı beslenmek bir başaramadim ben inşallah başarırım
Mylove1998 Feyzaclk egilmeyle çocuk düşmez ama ileriki aylarda şişlik yapabilir ve tuzlu tüketmemek gerekiyor 5 aya yakın falan ben tuketemiyorum şişlik yaptığı için ve egilmede fazla eğilmemeye dikkat ediyom yinede
Mylove1998 ilgihazaal ben ilk aylar yedim bı kaç tane bişey olmadı ama son aylar açılmaya yardımcı olursa diye onuda yiyebilirim
Pinarcey1 Biz 24 haftalık olduk ben bazen unutuyorum çömeliyorum eğiliyorum 😊sonra korku geliyor değişik ya hep koruma iç güdüsü şimdiden Hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım
Mylove1998 abilgen orası öyle o yüzden çok dikkwt etmek gerekiyor ben beslenmeye kadar dikkat ediyom ilkinde kromozom fazlalığı varmış bide bebekde ondan beslenmeye bile dikkwt ediyom yedigimizin bebeğe ne etki yaptığını bilemem hazır şeylerde bile o yüzden
Burcu-tunca Kahveseverny hepsını yapmam dışında bi problem yok fıtness ve Pole dance hocasıyım 39 haftalığım hala ağırlık kaldırıyorum 😀
Ceylan48 Kedi köpek tarzı hayvanlardan bi süre uzak durmanız gerek. Toksoplazma yapar bebeğin anne karnında düşüklere neden olabilir. Sadece hamileyken, yoksa onları çok seviyoruz😊🙏
Kadersv21 Dilsay kaynanam 7 ayıma kadar yanımdaydı şimdi yok son aylarimda gelmesi gerekirken şimdi evinde ayaklarım kollarim şişmiş hiçbir şey yapamıyorum kaynanamla görümcem gittiler çok şükür Rabbime muhtaç değilim ama sinirlendim 7 ayda biseyim yoktu zaten her işimi yapiyordum
1996snl gamzett soğuk algınlığı olunca grip olunca nane limon kekik kaynatılıyor ya onları da içme sakatatlardan yeme kelle kokoreç etli çiğ köfte hazır çiğ köfte et tavuk bu tarz şeyleri az pişmiş yeme rafadan yumurta yeme çok pişmiş ye yumurtayı ben 3ay gittikten sonra bitkisel saç boyasıyla saçımı boyadım çok şükür birsey olmadı doktorum da 3ay dolduktan sonra boyayabilirsin bitkiselle demişti yüzüstü de yatma birsey olmaz inşallah