Altuniza Deletedmom_49 valla aynen öyle. Riskli gebelik geçiriyorum. İple çektik bu haftaları dediğiniz gibi. Rabbim sağlık versin, ağız tadıyla hayırla kucağımıza alalım daha önemli oldu yani ne cinsiyetinde çok meraklıydım ne de isimde bir kararım var. Yeter ki sağlıkla gelsinler vaktinde.😊
Basakadir777 Deletedmom_49 ben daha yeni öğrendim hamile olduğumu erkek olursa yamaç koyucam nasip olursa
Gnc11 Eşimle ortak olarak Emir Kaan düşünüyoruz ama tam da emin değiliz başka isim gelmiyor aklımıza 😃😃
Jale92 Cihan ismini çok begeniyorum. İlk oglumun ismi Ceyhun. Ama çok kararsızım bakalım son ana bırakırız kesin ☺️
Berivankyr Bir kızım var adi Asel Lina simdi ikinciye hamileyim suan tam 24 haftalık allahim bize bir erkek evladı nasil eti adını bulmakta çok zorlanıyorum yorumlari okuyorum fikir olur diye benimde aklımda 3 isim var İLYAS MİRAÇ BARAN
0322sukran Ecilata ilk oğlumun ismi YUSUF MIRZA ikisini birde koyabilirsiniz masAllah diyim o kadar uysal akıllı bir bebek ki hayırlısıyla gelsin
Ecilata 0322sukran sanırım en sonunda bizde iki isim koyucaz tek isim düşünüyorduk ama nasip maşaAllah
Gamzeliii09 Deletedmom_49 33+3 deyiz ismail miraç ve ismail asaf arasında kalmıştık en son ismail miraçta karar verdik🌸
Deletedmom_49 Sevda73 yaaa maşAllah , sağlıklı şekilde kucağına almak nasip olsun, heyecan doruktadır şimdi ne güzel şimdiden hoş geldin Miran Deniz🩵🥰inşallah ben de o günlere kadar gelirimmm inşallah🫶🏻