nurduran42 Deletedmom_49 bilmem ki ağzımız şimdiden alıştı ama hep hayalimizdi ama doğunca ne olur bilmiyorum 😊🤭
Tubasi Merveos Pamir nasıl bir çocuk sakın mi yaramaz mı oldu 😀 benimde düşündüğüm isimlerden biriside
0322sukran Ecilata ilk oğlumun ismi YUSUF MIRZA ikisini birde koyabilirsiniz masAllah diyim o kadar uysal akıllı bir bebek ki hayırlısıyla gelsin
Cancaniko Deletedmom_49 bizimde uzun arayışlar sonucu belli oldu Beyazıt koyacağız canım oğluşum çok az kaldı kavusmamiza🥰
Aycaa_asil Hftadayım ama cinsiyet öğrendiğimden beri isime karsr vermiştim rabbim izin verirse ASİL HAN olucak
Ozgos Aycaa_asil çok güzel Asil ismine hayranım ama eşime sevdiremedim bir türlü Asil Han da harika olmuş
Anlatilmazyasanir Deletedmom_49 erkek olursa Asil Han, Ertuğrul, Atlas Ege, Miraç Ege ya da sadece Atlas düşündük Allah’ın izniyle. Ama en başta Asil Han 😍
Dilankml Deletedmom_49 Allah nasip ederse sağ sağlim kucağımıza alırsak eşimle Baran ismine karar verdik ☺️
tgc-52 Deletedmom_49 Emrah Ata koyacağız Allah nasip ederse . Emrah ismini eşimin ananesi ve eşim istedi rahmetli kuzeninin adıymış . Ata isminide ben istedim ikili isim koyacağız ikimizinde gönlü olsun
Filedna Deletedmom_49 Bizde 34 haftalık olduk hala karar veremedik, Kızımın adı Nil ona uyumlu olsun istiyoruz ama bulamadık 😓 sizlerin fikirleri var mı? En son Karan ve Kağan arasındaydık ama ikisi de içine sinmiyor🙈
Deletedmom_49 Filedna maşAllah 🧿 banada nasp olsun inşallah o haftalara kadar gelebilmek 🤲🏻🤲🏻 kızınızın ismi harika Nil, erkek ismide Karan daha güzel geliyor 🩵
Tugraseda PamirKayra kayrayı bende cok beğeniyorum ama konmaması gereken isimler arasındaymış araştırdınız mı
PamirKayra Tugraseda kayra ve kayırhan var. kayırhan eski türklerde. tanrı demek kayra ise yine öztürkçe isim iyi birinden gelen lütüf anlamında