Crocus20 Osi30 benim oğlumun adı da Mehmethan (birleşik tek isim) ikincinin cinsiyeti daha belli değil ama erkek olursa Metehan düşünüyoruz bizde💞
bzey AYBARS 💓 ondan önce Metehan düşündük . Görümcem Mete Mete koyim töte deyince orda bi uzaklaştık😂
Deletedmom_49 bzey ahhaahahha yaaaa nasıl yakıştırma yapmış ama 😂😂😂 bak ben de seviyordum o ismi ben de soğudum şu an 🤦🏻♀️
Ayseylmozd Ruyammmm beğenmenize sevindim. Genelde duyanlar şaşırıp dalga geçiyorlar. Yekta da güzel isim sağlıkla gelsin 🌺
casmayn Deletedmom_49 Ayberk Kayra Bertuğ Alper öz Türkçe isimler bakıyorum ve en önemlisi anlamı güzel olmalı
Esra1139 Deletedmom_49 eşimle Kıvanç ismini beğeniyoruz geçen babasına Kürşad ismini övmüş türk ismi diye tutturdu onu koyun kayinbabam ama koymam yani ikisini koyun diyo Kıvanç Kürşad olsun sanki uyumlu da dhhs
Ayaren22 Deletedmom_49 şu anda cinsiyetini bilmiyorum ama hislerime göre oğlum olucak Araf koymayı düşünüyorum eşimde Alparslan istiyor nabicaz bilmem 😊😇
Tatli2 Ayaren22 Araf koymayı tavsiye etmıyorlar. Anlamından dolayı. Siz bilirsiniz tabi. Tarafta kalmak hoş Bi durum olmadıgı ıcın
tambirmom Ayaren22 Araf ismi dinen caiz olsa da anlamından dolayi koyulması tavsiye edilmiyor aklınızda bulunsun 😊
Ozgos Kesin olmamakla birlikte biz Kıvanç düşünüyoruz 🥰 Oğuzhan ve Selim isimleri de listemizde var ama şu an için Kıvanç 😍
Ozgos Aycaa_asil çok güzel Asil ismine hayranım ama eşime sevdiremedim bir türlü Asil Han da harika olmuş
Buseee26 İlk oğlumun adı Yusuf Alp İkinciye sayılı günler kaldı, eşim babasının adını koymak istedi Ahmet naptıysam vazgeçiremedim o zaman bende babamın adını koyucam deyip Ahmet Kamil olsun dedim. Biraz haksızlık olacak ikinciye ama 😁