Ozlemmm35 İlk oğlunun ismi Deniz ege 🤍 İkincisi erkek olursa coğrafi isim düşünüyorum karar veremedim kuzey hoş geliyor şuan 😊
Kdr1903 Merhaba bende erkek bebek bekliyorum 23+3 haftalık hamileyim isimde bizde çok kararsızız emir ata emir Kağan aybars emir Ali çok kafamız karıştı bu konuda 🤷♀️🤦♀️
Ranakzrn Deletedmom_49 eşim babasının ismi olsun istedi (babasının böyle bir isteği olmadı) bende farklı isim istedim sonuç olarak İsmail Aybars’ ta karar kıldık 🩵
Gamiss Deletedmom_49 Egemen 🤍 diyorum(z) 🫣 18 haftalığız ama bekleyip babamızın fikrini de dikkate alacağız tabii ki 👻
Hanifealtintas Honey_candy yaaaa bende Bedirhan yada uhud Ali istiyordum bedir çok güzel isim Uhud da ikiside peygamber efendimiz katıldığı savaş isimleri inşallah ismi gibi ömrude güzel olur 🌹😍
Heyzilwq Neslihannd evet gazi ama her işim için öyle yani hangi isimde kimin ne yaşadığını nerden bileceğiz ki 🤷♀️ ne gibi sağlık sorunları yasadi acaba özel değilse
NisaSevgili Servikal Batuhanlar da fena emin ol inşallah bizi tanıştıran arkadaşımıza benzemez diyoruz eşimle hayırlısı yetiştirmeye de bağlı az
Mervehanm Bizde 7 aylığız oğlumla Zeyd Ali mi olsa Yağız Alp mi belirsizliğini koruyo 8. aydan sonra hastane çıkışı kapı süsü yaptırıcam ama seçebilsem işim kolaylaşıcak ☺️🤗
Mervehanm Asil Asaf 💙ve Ömer Ahlas 💙da uyum olarak güzel isimler benim çevremde çok var bu senede Yağız ismini herkes çok kullanıyor kimsede olmayan bir isim istiyorum 🤷♀️