Portredekitirtil Deletedmom_49 kafayı yiyecem bizde 24+4 üz ve hala isim bulamadık önünde Muhammed olacak onun yanınada bir isim arayışındayız🥴
Kubraozkn Deletedmom_49 Biz babası ile Melikşah ismini düşündük şuan bu isim de kararlıyız bakalım degişmezse tabi 🤭😊
Portredekitirtil Deletedmom_49 yaaa eee nasıl yani paylaşır mısın bilmiyordum yanında başka isimde olacak olmaz mı korktum şimdi bir de iki oğlumu kaybettim ben buna Muhammed diye sesleniyoruz şimdi ağır gelirse bişey olursa diye ürktüm
Deletedmom_49 karansmomm Allah’ımmmmmm ne güzel bir haber bekleyiş Rabb’im darısı banaaaaa olsun ya çok heyecan vericiiiii Karan bebek sağlıkla gel inşallah🩵🩵🩵
ilknuuruucar_99 Deletedmom_49 Oğlum olsaydı Eymen ve Talha iki isimden birini düşünüyordm belki sizede fikir olur. Ama kız bebiş bekliyoruz hayırlısıyla ❣️
Deletedmom_49 ilknuuruucar_99 sağlıkla alın kucağınıza inşallah 💕💕 artık diğer bebişiniz erkek olursa ismi şimdiden hazır 🩵🩵
HMA13 Deletedmom_49 Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 Çok iyi anlıyorum seni benimde 14haftalıkken kanamam olmuştu 🥲🥲Korkum ve hiç bişey almama nedenim bu işte 🙁 Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻❤️ amin aminnnnn🌸
Deletedmom_49 HMA13 Ya Allah’ım sonunu güzel etsin 🤲🏻AMİN🤲🏻 benim de 16.haftadan sonra servikal yetersizlik çıktı serklaj oldum 2 kere bayağı ağır zor geçiyor bakalım her şey Allahtan. Rabb’im sağlıkla vaktinde kavuştursun yavrularımıza🩵
Neslihannd Heyzilwq ertuğrul gazi diye geçer çok düşündünüz mü benim kardeşimin ismi de ertuğrul bazı sağlık problemleri yaşadı lütfen dikkat edin
Heyzilwq Neslihannd evet gazi ama her işim için öyle yani hangi isimde kimin ne yaşadığını nerden bileceğiz ki 🤷♀️ ne gibi sağlık sorunları yasadi acaba özel değilse
Rwerdst Deletedmom_49 Tuğra Uraz olucak inşallah oğluşumun adı. Eşimle ben karar verdik ☺️ Tuğra eşimin ölen yeğenin adı bende çok istiyordum koymak ama eşim söyleyene kadar söylemeye çekindim açıkçası. Urazı da rüyamda gördüm öyle seçtik❤️