Kızlar çok korkuyorum fikir verin lütfen
Snsineem ben de aynı şeyi yaşadım 37deyim normal istiyordum dr tekrar bakıcam dedi ama dayanamıyorumki
Kızlar ptsi tekrar muayene edecek açılma varmı yokmu belli olur mu 39 haftalık oluyoruz o zaman kasarsam mı anlayamaz açılma olup olmadığını bana dedi tek parmakla bile seni muayene edemedim
Snsineem neden kastınız ki cekindiğiniz İcin mi canınız mı yandı ben 2 defa oldum ve o kadar rahattım ki parmaklarını hissetmedim bile bir kere de vajina dan ultrason baktı bir cihazla o biraz yaktı canımı acıkcası ama dayınılmayacak bir acı değildi ve benim acı eşiğim cok düşüktür ya da ben öyle biliyor muşum cok rahattım yani kasmayın kendinizi
Bende 29 haftalık hamileyim hamileliğimin başından beri kasık Çatı ağrım var yatarken dönerken yürürken çok zorlanıyorum doktora sorduğumda normal dedi ağırlığından dolayı dedi ama daha 1 kilo bile yok ve ilk haftalarımdan beri böyle sonra öyle kaldı sormadım daha da çatı muayenesi nasıl bi işlem uzun sürüyor mu bende tedirgin olmaya başladım
Snsineem benim tekniğim derin nefes al muayeneye başladığında nefesi salarken vajinani gevşet bunu evde de egzersizini yapabilirsin nefes al alırken vajinayı normal ya da sıkı tut. Nefes verirken şal kasları gevset birine daha önermiştim denerim demişti bir de sen dene çünkü normal doğum o an kötü gibi gelse de sezeryanin toparlanma süreci normal doğuma göre biraz daha yıpratıcı ben normal doğum tercih ettiğim için özellikle ilkinde de ikincidede ona göre yol almaya çalışıyorum.
Snsineem yani evet benim de var biraz daha çatı muaynesi ne hatta bayağı var ama doğum yapan arkadaşlarımdan biliyorum eğer gerçekten çok tedirgin bir kişiliğe sahipsen panik atağın vs varsa ve tedirgin oluyorsan bu doğum durumundan kasma da Yaşadıysan bence bebeğin durumunu riske atma anne bebek dostu olan sezeryanı da tercih edebilirsin bebeğiniz sana sağlıklı bir şekilde gelecekse bence onu tercih etmek en mantıklısı çünkü ikisinde de anne oluyorsun ve ona kavuşacaksın