• Doğum
  • Kızlar çok korkuyorum fikir verin lütfen

Kızlar çatı muayenesi oldum bu hafta doktorum kastığım için pek muayene edemedi eğer normal doğum da da böyle yaparsan bebeğin kafası sıkışır ve sağlığını riske ederiz dedi sana sezeryan öneririm dedi düşün dedi sizde sezeryan olayım mı yoksa normal i beklemeli miyim çok korkuyorum ilk doğum tecrübelerinizden bahseder misiniz fikir verin lütfen

Snsineem çatı muayenesi olmadım henüz bende bundan korkuyorum umarım kasmam. Pazartesi 36+2 olcaz acaba yaparbmi yoksa 37 de mi cagirir siz kaçıncı haftada oldunuz

beyzacmvrc 38. Haftamda oldum canım insan olur olmaz kasıyor malesef rahat olmaya çalıştım ama yapamadım

Snsineem bende çatı muayenesinde çok kastım ama doğumum normaldi ama maalesef ıkınma olayını iyi yapamadığım için en son ebe karnıma bastırıp bebeği çıkarttı ama o kadar korkulacak bişey değil normal doğum sadece iyi ıkınmak gerekiyo gerisi su gibi

Çatı muayenesinde kasman çok normal bence ama doğum esnasında ıkınman geldikçe doktorunu dinlersen çok rahat geçirirsin

Snsineem hiç çatı muayenesi olmadan gittim doğuma. Ebe bakarken ister istemez kasiyorsun ama doğum anı farklı. Ebe ve doktorun dediğini yaparsan o ıkınmayi doğar inşallah. Karar senin tabiki

seyda53 maşallah ne güzel ben neden böyleyim anlamıyorum kendimi çok kötü hissediyorum

Tlyyyyy ptsi tekrar alttan muayene edecek yine kasılırsam doktor sezeryan derse kabul edeceğim

symag normal doğum isterim tabi ama buna kendimi nasıl hazırlarım bilmiyorum

Snsineem normal dogum yapabilecegine eminsenc aciklik olursa kesinlikle normal dogum tek sorunun kasman

Snsineem bence normali bekle,benim ilk çatı muayenem daha kolaydı 2.zordu acıttı baya zor dayandım bende dedim buna dayanamazsam nasıl normal doğurcam,bir arkadaşım da dedi ki en zor kısmı çatı muayenesi korkma dedi doğum o kdr zor değil rahatladım bende.siz de bekleyin bence ben herşekilde denemek istiyorum,son çare sezaryen düşünüyorum.

symag yani illa herkesin yaptırması gereken bir şey değil mi yoksa sizin sanciniz geldiği için mi öyle oldu sorabilir miyim? Yanlış anlamayin ben de çatı muayenesi yaptırmak istemiyorum kuzenimden duyduğum şeyler yüzünden de ondan sordum.

Jelibon16 Normal doğum deneyip yapamazsam sezeryan alınırsak bebekte şoka giriyormuş yüzü mor çıkıyormuş

Snsineem bende çok korkuyordum çatı muayenesinden ama acısından değil açıkcası mahremiyet açısından çekiniyordum biraz doktor veya yapan ebe de çok önemli bence Allah razı olsun çok iyilerdi hiç kasmadım gram acımam olmadı hissetmedim bile normal doğumda zaten bebek sancı ile o da ittiriyor kendini normal doğumun acısını en fazla 1 gün çekiyorsun korkutma amaçlı demem tabiki önemli olan bebeğin sağlıkla gelmesi nasıl sağlıklı ise o şekilde olsun ama sezeryan olup 1 yıl boyuncs toparlanamayanlar var ha bi saat sonra kalkan da var bünye meselesi rabbim hayırlı olanı nasip etsin hepimize sağlıklı sıhhatli yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🐣

Merve_vrl Dr yapalım demedi özele gidiyordum. Doğumun normal olur dedi. Öyle yani doğuma gittiğim gün ebe bakmıştı açılma varmı diye.

Snsineem ben de aynı şeyi yaşadım 37deyim normal istiyordum dr tekrar bakıcam dedi ama dayanamıyorumki

Kızlar ptsi tekrar muayene edecek açılma varmı yokmu belli olur mu 39 haftalık oluyoruz o zaman kasarsam mı anlayamaz açılma olup olmadığını bana dedi tek parmakla bile seni muayene edemedim

Snsineem çatı muayenesi ile normal doğum bir değil ki fazladan para almak için hemen sezaryen yonlendirmesin

Snsineem neden kastınız ki cekindiğiniz İcin mi canınız mı yandı ben 2 defa oldum ve o kadar rahattım ki parmaklarını hissetmedim bile bir kere de vajina dan ultrason baktı bir cihazla o biraz yaktı canımı acıkcası ama dayınılmayacak bir acı değildi ve benim acı eşiğim cok düşüktür ya da ben öyle biliyor muşum cok rahattım yani kasmayın kendinizi

Gunes17 Çatın pek dar sayılmaz dedi normal doğum da da böyle kasılırsan bebeğin kafası sıkışır bebeğin sağlığı riske atarız dedi