themom_ Yoyko spin 360 Egg travel ikili puset belli bir aya kadar zaten oto koltuğu olacak, bugün geldi çok hafif 360 derece dönüyor şu anda hepsiburadada 6400 tl indirimde
Feyzaclk Bginan joie tourist modeli. Kabin boy ama puset takılıyor. Aşırı hafif sürümü de çok kolay. Tek elle açılıp kapanıyor. Daha ne olsun.
ipekravzaninannesi Bginan kesinlikle joie muze lx bebek arabasını öneririm travel sistem ama o kadar hafif ve o kadar rahat bi arabaki pusetide içinde zaten çok kullanışlı ve kullanımı rahat bi e ek arabası ben e bebekte 3800 e almıştım şimdi 4000 tl civarı olması lazım :))
Sesssi Sadiyes bende chicco baktım ama bana puset takılmıyor dediler çok sevindim buna araştırıp bakacağım
[silindi] Sesssi chicconun kendi sitesine bakin travel yaziyor ama kabin tipliler de var kategorilerde.
Ebebe Maxi cosi leona 2 aldım ben çift yönlü kullanılıyor. Travel degil. Universal adaptör alıp istediğin puseti takabiliyorsun. O kadar güzel ki manevrası çok rahat kullanılıyor. Hafif bir araba. Tavsiye ederim
Bathy21 Ebebe bende trendyolda gördüm puseti ve adaptörü ile birlikte 11.900dü siz ne kadara aldınız ?
Elvan77 Joie chrome aldık çift yönlü ve ayrı puset takılıyor en çok giden modellerdenmiş sürüşüde kolay rahat açılıp kapanıyor tekerleri büyk ama takılıp çıkıyor düşünebilirsnz😇
Ruyammmm Mrveem Genc bebe magazadan aldım ben ama internetten de sipariş olusturabilirsin demislerdi satın alırken
MuazzezKara_ Nazlimom ya bende ilk heves ettim gerçekten öyle ağır ve kullanışı zor diyorlar Bnde farklı modeller bakıyorum
Ferahs Kraft kenya aldım hem travel hem hafif tek elle kapanabilir aşırı hafif puseti var kaliteli ve kullanışlı tavsiye ederim
Ayse6616 Ferahs bizde ondan aldık minnoşumuza gayet hafif benzerlerine göre pratik geldi bize açıkcası umarım memnun da kalırız 🌺🌺
YLD_95 Bginan baktım şimdi e bebekte var canım stok. İndirim takip edebilirsin zaten uygun fiyatlı ama acelen yoksa daha da iner belki
Esmanur43 Gokcenin_annesi_ ben biliyordum dönmediğini ama e bebekte ki satıcı zaman geçtikçe arabaya o özellik zarar veriyor tak çıkar demişti o yüzden olmasa da olur dedim hayırlı olsun size de 🥰
nur1nur Ben sunny baby viper aldım pusetiyle birlikte kabin boy kullanimi kolay hafif bi incele istersen sende