YLD_95 Bginan baktım şimdi e bebekte var canım stok. İndirim takip edebilirsin zaten uygun fiyatlı ama acelen yoksa daha da iner belki
Makedonsko_devojce1213 Bende prego Venüs aldım tek elle kapanabiliyor hafif sürüşü güzel bakalm inşallah kullanmak nasip olur 🤲🏻☺️
Stormi Prego solo aldık biz, puset dahil olduğu sürece çift yönlü kullanım olmasına pek takılmadık. Tek elle açılıp kapanabiliyor ve kabin boy
Katibe_hanim Kanz s-go modelini aldım. Hala bekliyorum gelmedi. Ağır değil ve tek elle kapanabiliyormuş
Sagliklagelkucugum Hamilton R1 çok hafif joie pusetini de aparatla beraber yerleştirip kullanabiliyorsun.
1minigin_annesii Bginan joie marka aldım bugün geldi evde denedik 5 yaşındaki oğlum bindi sürüşü o kadar güzel ki asla yormuyor uzun araştırma sonucu bunu beğendim pusetli aldım tabiki büyük oğlumda da pusetli kullandım puset illa lazım oluyor arabada yolculuk yaparken misafirlikte uyuturken falan çok iyi
Merveagan Kraft ın Kenya modelini kesinlikle tavsiye ederim hem hafif hem tekerlekleri kaba değil arabada bağajında yer kaplamaz bi bakın derim
sevvaallz Biz chicco mysa’dan yana tercihimizi kullandık. Hem kabin boy hemde puset takılıyor kullanışlı ve hafif