• Doğum Hikayeleri
  • Aşırı aşırı aşırı pozitiffff normal doğummm hikayeeeem 🙏🏻🥰🌸🙈

Öncelikler merhaba arkadaşlarrr 🤍 umarım doğum hikayemi okuduktan sonra benim gibi sezeryandan vazgeçip normal doğum yapmak isteyenlere umut olurrr🙏🏻 14 Mayıs akşamı bel ağrılarım olmaya başlamıştı 39+1 haftalıktım o gün de zaman da yaklaştıkça acaba doğum sancısı mı diye dakika tutmaya başladım ilk gebeliğim bu arada doğum sancısının ne olduğunu bilmiyordum belime ağrı girdikçe saate bakıp eşime yazdım sürekli saatleri unutmayayım diye farklı aralıklarla 8-10-13-15 dakika aralıklarla belime ağrı giriyor 1 dakika sürüyor geçiyordu gecesi kadın doğum acile gittik acaba doğum sancısı mı diye ama dayanılmıycak bir ağrı değildi nst ye bağladılar hiç sancım çıkmadı doğum sancısı değil dediler açıklığıma baktılar 3 cm açıklığım vardı ama zaten 2 aydır 2,5 cm açıklığım olduğu için yatış vb bir şey yapmadılar geri eve yolladılar beni nst de çıkmayınca doğum sancısı değil dedikleri için eve geldim bir duş aldım ağrım geçer belki diye sıcak su torbasını ayaklarıma koydum ama nafile sabaha kadar devam etti ağrım sabah artık eşime dedim ağrım hala devam ediyor fakat doğum sancısı değil diyorlar doktoruma gidelim sezeryan olmak istediğimi söyleyelim sezeryanla alsın artık dedim eşim de beni o halde görünce kabul etti nasıl istersen dedi hastaneyi çantamızı alıp hazırlanıp hastane yolunu tuttuk doğumhanede muayeneye aldılar beni 15 Mayıs sabahı ben direk abla muayene etmenize gerek yok doktorumu arar mısınız ben sezeryan istiyorum sancılarım var dedim ebe tabi muayene etmem lazım öncelikle ama sezeryan olmak istersen yine sezeryan olursun dedi neyse beni muayene etti ablacım sen sezeryan olmak istiyorsun ama 8 cm açılman var doğumun gelmiş bile senin dedi saat 9 buçuktu 1 saat içinde güzeller güzeli prenses kızım kucağımdaydı 🙏🏻🥰 doğr doğmaz bir sakinleme oldu ne ağrı ne sızı hiç bir şeyim kalmamıştı 🌸 ve bütün ebeler şaşkındı ilk doğum olmasına rağmen nasıl 1 saatte doğum yaptın evde nasıl durdun bu açılmaya kadar diye ama çok şiddetli dayanılmıycak ağrılar değildir dediğim gibi şükürler olsun bugünümüze 🙏🏻 halbuki asla normal doğum yapamam dayanamam diyen bendim ben yaptıysam herkes yapar inşallah herkesin kolay normal doğumları olurrrr bir maşallahınızı alırız 🙏🏻🥰🌸🙈🤍💕

Rrhaaa sağlıcakla büyüsün. Çok iyi bir doğumun olmuş bu zamanda herkes korkuyor normal doğumdan. Ben hamile değilim hiç çocuğum yok ama yine de olursa sezeryan olsun diyorum düşün artık. İlerde olursa böyle bir doğumum olsun darısı başıma diyelim.🤍🌿

Rrhaaa ayy maşallah rabbim analı babalı büyütsün hayırlı evlat eylesin inşallah size
    İnşallah benimde kolay bi doğumum olur bende ilk olcak çok merak ediyorum nasıl olcak diye 35 haftalığım

Rrhaaa ay maşallah ne güzel bir doğum olmuş sağlıkla büyütün evladınızı inşallah gerçekten hissetmemiş olmanız çok ilginç ben ben doğumumda sancıların şiddetinden artık kafayı yiyeceğimi falan düşünmüştüm 😅🥰

Rrhaaa Allahım analı babalı büyütsün inşallah yaaa bize de nasip etsin Kurban olduğum Rabbim böyle kolay bir doğum🥹

Rrhaaa ay maşallah sübhanallah acı eşiğin yüksekmiş senin demek ki darısı basimiza ya rabbimmm çok istiyorum şöyle sancıları zorlanmadan evde çekip hastaneye gittiğimde en az bı 6-7 cm açıklık olsun sizin gibi 🤲🏻
    Bize de dua edin🥰 Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah gözünüz aydiiinn🌼🐣

Rrhaaa maşallah canım benim. Okuyunca kendi doğumum aklıma geldi benimde ilk doğumumdu hastaneye gittimde kanamam var diye gittim 39+2 de 5 cm açılmam olduğunu öğrendim 2-3 saate doğumum oldu herkes şaşırmıştı böle 😍 Allah hamile olan herkese bizden daha kolay doğum nasip etsin inşallah 🙏🏻🙏🏻❤️

MaaşAllah ya Allah bağışlasın 2 tane doğum yaptım 2si de ömrümü yedi çok zordu şimdi 3. Yü bekliyorum

Rrhaaa maşallah çok güzel bir anı olmuş size rabbim bebişinize de sağlık sıhhat afiyet versin inşallah benim de 38+5 günlüğüm dün nişanım geldi ama nişan gibi değil kan geldi yani çok korktum bel ağrılarım hala var sabah doktora gittim kanama olunca hemen gelmen lazımdı dedi ama bir problem yok şimdilik dedi hafif sancılarım varmış zaten arada oluyor hissediyorum bende belim ağrıyor ve migrenim tutuyor ama ben de normal istiyordum doğumu doktorum da bana bugün bebeğimin kilosu 3900 4 olursa normal yapamazsın sezaryen olması gerekiyor dedi ctesi aç karnına gel bakalım dedi nolur dua edin ctesiden önce normal bir şekilde doğumum olsun 🤲🏻🤲🏻😔😔😔

Rrhaaa darısı başıma inşallah senin adına da çok mutlu oldum Allah analı babalı büyütsün inşallah 💙

Rrhaaa yaa nasıl güzel hikaye bu ❤️ Gözünüz aydın hoşgelmiş Bebiş 🐣 öncesinde yaptığınız bişeyler var mıydı açıklamayı tetikleyecek benim de bugün son günüm yarın suni deneyecek doktorum 🥴 bir de Bebiş kaç kilo doğdu acaba ? Tekrardan çok çok geçmiş olsun darısı bizlere İnşâAllah 🌸🐣

Rrhaaa Maşallah çok güzel çok sevindim benim de çok korkularım.var inşallah tek seferde normal.dogum yapabilirim sağlıkla büyüsün inşallah bebeğiniz. 🌼

Rrhaaa ay ne güzel maşallah benimde cok az kaldı rabbim yardım etsin hepimize inşallah. Acayip stresli ve duygusalım. İnşallah benimde ve benim gibi bekleyenlerin de cok kolay geçer 🤲🤲

Rrhaaa böyle hikayeleri okuyunca ağlayasım geliyor nedense ya🧿 allah analı babalı sağlıklı bi şekilde büyütmeyi nasip etsin güzel anneee🥹👩‍🍼 darısı bize🌿

Rrhaaa Maşallah ikinize de🤭 Rabbim yokluğunu göstermesin. Hayırlı olsun hem ailesine hem vatana millete 🤲❤️ Benim de 15 Mayıs doğum günüm pıtırcıkla aynı günü paylaştığıma çok mutlu oldum 🥰

Rrhaaa Ma şa Allah,sağlıkla büyütün😊🩷 Benim de ilk doğumda kendi sancım dayanılmayacak değildi. Suni sancı verdiklerinde artık dayanamadım. Yoksa normal sancılar rahat geçiyor bence