Rrhaaa yaaa maaşallah size 🥰 bana da bütün ebeler hayran kaldı 6 cm açıklıkla gittim hemen sancı odası biraz düzene girince de doğuma aldılar 1 saat sürmedi doğumum evet canım yandı ama iğneden korkan Tuba normal doğum yaptı ve ilk doğum bu kadar kısa sürmesine doktorum ebelerö hepsi şok oldular 🥰
Aşırı aşırı aşırı pozitiffff normal doğummm hikayeeeem 🙏🏻🥰🌸🙈
Benimde 38+3 teyim arada ağrı girip çıkıyor bide beyaz akıntıyla beraber iç camasirim islaniyor sizce su olabilirmi salı günü kontrole gidicem bebeğin hareketleride güzel gece yatirmiyor bile
Rrhaaa allah sağlıkla analı babalı büyütsün canım benim. Bende 39+3 üm gecen hafta daha kanala girmemiş demişti. Ama dünden beri regl gibi kasık agrım var devamlı kesilmeyen. Nisan yada suyumda gelmedi. Sende geldimi yoksa sadece ağrıların mı vardı merak ettim? Salı zatem kontrolüm oldugu için öyle şiddetli agrımda yok doktora bildirmedim
Normal doğum isteyen biri olarak pozitif hikayeler duymaya hasret kalmıştım 😍 maşallah size. Darısı bizlere 😌
Rrhaaa ya maşallah darısı bütün hamilelerin ve benim başıma 💋😍♥️ mesela nasıl bir ağrı tarif eder misiniz 28 haftalık gebeyim bende. Bir de doğum sırasında çok ağrı oldu mu bende içten içten korkuyorum sanırım halen bir doğum planım yok ve ilk kez benim de
Rrhaaa gebeliğiniz hareketli mi geçti nasıl geçti yürüyüş spor yaptınız mı sormayı unuttum
Rrhaaa peki yırtılma oldu mu ben bundan korkuyorum ya :(
minnakbebem inşallah doğum yapmissindir canım dualarim seninle
Rrhaaa maşallah Allâh sizlere bağışlasın Allâh uzun ömürler nasip etsin inşallah 🤲 hastanede kaç gün kaldınız
Rrhaaa Öncelikle hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah Rabbim bnada böyle kolay doğum nasip eder inş bende normal doğum istiyorum inş öyle olur
_3prensannesi Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim evet yaptım miniğimizi kucağımza aldık elhamdülliillah… ama mastit oldum 😢😢😢 ne yapmam gerekiyor
Rrhaaa masaallah Allah sağlık sıhhat ve hayırlı bereketli uzun ömürler versin .
Rrhaaa açılmayı evde hissettinizmi
Rrhaaa maşallah bende 40 dkkada normal doğurdum ilk gebeliğimdi allahım her hamile arkadaşa nasip Etsin böyle doğumlar 🥰🥰🧿
Rrhaaa dogumdan sonra gecelik mi pijamami giydiniz ben 3 adet pijama koydum gecelik almak istemedim boşuna giyemedigim icin sorun olur mu
Rrhaaa gözün aydın Allahm sağlıklı sıhhatli bir şekilde büyütmeyi nasip eylesin cesaretine de tabii hayran kaldmm tebrik ediyorum seni