Sedavedoga Kahveseverr tamam canım benim 31.de ayın sonunda randevum unutursam bile posta yazarsan hemen cevaplarım inşaat güzel olur doktor çok önemli sonuçta
Sedavedoga Sarednz bildiğim kadarıyla var canım çünkü sözleşmede de yazıyordu yenidoğan yoğun bakım ücretsiz vs. Diye doğum yapan kişilerden de duydum bebeklerinin hastanede kaldığını
Cancan2 kubbra91 10 muayene yapılan kan testleri NST sezeryan veya normal doğum ikili tarama ve şeker yüklemesi de dahil detaylı ultrason yok
tubiii11 223mom Aytaç hocayla başladım hastaneden ayrıldığı için artık Ayşegül hoca ile devam edeceğim henüz görüşmedim hocayla
223mom tubiii11 bende elif ozan hocayla görüştüm ama daha anlaşmadım fiyat 21 bin olmuş bu arada mayıs sonu tekrar zam gelecekmiş
Zeykan kubbra91 ortadogu hastanesi hande hoca o kadar iyi birisi ki çok uzun zamandır doktor arıyordum sonunda buldum birçok hastane ile görüştüm 15.500dogum paketi normalde muane ücreti 550liraydı sanırım diger doktorlar 750 muane ücreti
tubiii11 223mom doğum paketinin içinde 10 tane muayene var, benim 2 muayene hakkım kaldı extra muayene olduğumda ücret ödeyeceğim.
tubiii11 223mom 32. Haftadayım siz daha yolun başındaymışsınız ama zaman çok hızlı geçiyor. Hastane olarak gerçekten koruyu öneririm çok güzel ilgileniyorlar her yönüyle
223mom tubiii11 Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah . :) bende bir kere muayene oldum iyiydi aslında çok geçmeden karar vereceğim biran önce