Sevginindili Rmysbyzt merhaba hastaneyi anlatır mısınız biraz bende doğum paketi aldım ordan ilgi alaka nasıl? Yemek oda falan…
Rmysbyzt Sevginindili merhabalar odalaro gayet güzel temizdi şansıma küçük oda denk geldi ama büyük odalarda varmış istersen ekstra ücretle vıp oda tercih edebiliyormuşsun. Hemşirelerde çok ilgiliydi hep yardımcı oldukar her çağırdığımda gelip yardımcı oldular mutlaka. Yemekleri pek güzel değildi haliyle diyet yemeği veriyolar bize çünkü bide bende tansiyon problemi vardı belkide ondan tatsız tuzsuz geldi bilemiyorum refaktcı yemeği farklıydı. Onun dışında aklıma birşey gelmiyor sorarsanız cevaplarım. Siz hangi doktora takiplisiniz
Sevginindili Rmysbyzt teşekkür ederim ☺️ koru da yapmıştım ikinci doğumu orda da patates püresi tuzsuz vermişlerdi ama başka arkadaşıma çok güzel menü gelmiş. Burda da öyle mi diye merak ettim 😅lohusa şerbeti falan geliyor mu peki? Doktorum Özge Özer
Rmysbyzt Sevginindili evet canım lohusa şerbeti veriyolar bide kurabiye vermişlerdi pembe ve kırmızı renk ayak şeklinde😂 süs olarak diye düşünüyorum yemedik yani sakladım hatıra diye😂
06Seyma-06 Keçiören medical park sevgi hanım takipliyim Ekim ayında paket almıştım,16.500 dü şuan başka bir arkadaşım aldı 27 bin diyordu ama tam net bilemiyorum
kubbra91 Ben de Sincan lokman hekime gideceğim yakın diye koru düşünüyordum ama dönüş yapmadılar. Lokman hekimde doktor öneriniz var mı 9+4 teyim
Sdyakgun 2Betul_ merh 2Betul_ merhaba Fatma Ceylan İlhan hocaya gidiyorum başından beri çok memnunum çok cana yakın doktor değilde bir abla gibi herzman kesinlikle tavsiye ederim 🌸
Simge_celen_ozyildiz_ kubbra91 koruya gidiyordum eğer sağlıklı gebelikse Sincan Koru çok güzel ilgileniyor risk görünce hemen üniversite hastanesi diyor sağlıklı iken bana 12.500 denmişti Şubat ayı gibi şuan fiyatları bilmiyorum şuan ki doktorum TOBB ile çalışıyor fiyatları pahalı dedi ama inan daha fiyat bilgisi alamadım TOBB fiyat bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim 😊
2Betul_ Sdyakgun bende yarın ilk muayenemi olucam Aysel hanımdan aldım memnun kalmazsam eğer denerim 🌸
Sdyakgun 2Betul_ şunuda söyleyim benim söylediğim dr yeni kendi yerini açtı Ortadoğu’ya doğum için geliyor sadece dip not 🌸
Mlkkkkkk kubbra91 liv Hospitala gidiyorum 20 bin herşey dahil detaylı da içinde doktorum coşkun şimşir
myavocado Mlkkkkkk gönderiniz yeni değil ama ben gebeliğimin başındayım, Liv de coşkun hoca ile başladım, memnun muydunuz siz dogumunuzu coşkun hoca mi yaptı. Tavsiye eder misiniz acaba.