Bende tup bebek transferi oldum.ikisinide kullaniyorum suan🥰
OKSAPAR KULLANANLAR ❔️❤️
naneliseker_ 5 haftalıkken başladım coraspirin kullanmadım 21+2 haftalık hamileyim ve hala kullanıyorum oksaparı
naneliseker_ 6 yada 7 inci haftada başladım corasprin başlatmadı doktorum
naneliseker_ 2 kalp durması yaşadım ben 9-10 haftalarda o sebepten hiç vakit kaybetmek yok dedi doktorum hemen başlattı
EsRaHa evet erken haftalarda kayıpları olana erken başlanır bende az önce başladım bakalım..
naneliseker_ ben sadece Corasprin kullandım. Hamileliğin 10. Haftasında başladık. Varislerimden dolayı. 32de bıraktırdi doktor.
kevserky anldm:))
naneliseker_ kanımda pıhtılaşma fazla benim o yüzden ne kadar erken o kadar sağlıklı, Allah kolaylıklar versin, bacağa kola geçince de zor, bacaklarda koyu renk izler kaldı ben de geçmiyor ama hepsine değer tabi, yeterki o minik kıpırtıları hissedelim 🤗😍
EsRaHa kaç gende var cnm? Benim 3 gende heterezigot .
Dimi ya keşke bende duysam da değdi desem Allah nasip etsin .
naneliseker_ Pıhtılaşma testi yapılmadı, bebeğimin kalbi yavaştı doktorda iğne başladı. İlk gebeliğimde düşük olmuştu
naneliseker_ hiç bilmiyorum canım kaç gende var ama doktorum emzirme bittikten sonra haftada 2 kez coraspin kullansan iyi olur ileride kalp damar hastalıkları veya pıhtı atma riski var kanın çok koyu dedi. Aen de duyacaksın o hareketleri Allahın izniyle,sadece zamanını bekle 😁
EsRaHa inşallah inşallah…