defneemom Berkos aşırıı iyi bir doktor, merkezde doğuş var argun bey özel kliniği var inanın argun beyden daha ilgili bir doktor. devlet hastanesinde çok zor karşılaşılır öyle doktorla
Berkos defneemom Çok teşekkür ederim aldım bile randevuyu bakalım ☺️💐 Doğumunuzdan da memnun kaldınız mı
annezu Berkos devlete gitmedim ben malesef o yüzden doktorlarını tanımıyorum. Lüleburgaz özel doktorlarını tanıyorum mustafa yıldız , serpil durukan ve sevgin mertte muayene oldum 3 ü de çok başarılı , bunları tercih edebilirsiniz.
defneemom Berkos doğumuma fulya hanım girmedi kalçasını kırmıştı🥲 ayça hanım girdi ama doğumdan da çok memnun kaldım ebeler çalışanlar da çok ilgiliydi. ameliyathane ekibide aynı şekilde. sezeryan oldum bu arada☺️
Berkos defneemom Anladım canım sağlıkla büyüt bebeğini 🌸Benimde ilki sezeryandı.. Bakalım inşallah sağ selamet ilerler gebeliğim doktordan da memnun kalırsam.. 🙏
Berkos Tubakasap Tuba hanım merhaba bende mustafa beye gitmeye başladım.. Acaba cinsiyeti hangi haftada söyledi ?💐
Berkos civcivsuyum bugün gittim 2 li için ama malesef yapılmıyormuş Doğuşta yapılıyormuş ama.. 3 lü testti devlette yapıyorlar
Berkos civcivsuyum Bugün sordum 350₺ dediler uygun geldi haftaya orada yaptıracagm belki cinsiyette öğrenirim argun bey erken söylüyor :) kendim derman a gidiyorum aradım fiyat vermediler Kırklarelinden geleceğimi söyledim 500-1000 ₺ arası dediler bana