annezu Berkos lüleburgazdayım. Medikent hastanesi Serpil durukan hanıma gidiyorum. 1 ay içinde doğum yapacağım kendisi alanında oldukça başarılı birisi.. Kırklareli merkezde iseniz ebelerimin tavsiyesi ile devlet hastanesini de öneririm. Anne bebek dostu bir hastane olduklarını ve hem anneye hem bebeğe oldukça ilgili olduklarını öğrendim.
Berkos annezu çok teşekkürler 💐 hem devlet hem özel takipli olmak istiyorum devlette gittim ilk kontrol ama doktor olarak pek bilgim yok kimi önerirsiniz ?
Berkos defneemom Çok teşekkürler.. Hem özel hem devlet takipli olmak istiyorum nasıl memnun kaldınız mı fulya hanım nasıl yani sorduğumuz sorulara içimizi rahatlatacak bir tarzı var mı doktor yaklaşımı çok önemli 🙏
Tubakasap Berkos ben Lüleburgaz dayım derman hastanesi Mustafa Yıldız gerçekten tavsiye ederim çok iyi bir doktor. Birde kendi muayeneesi olan Ali Naci Çelik var o ayrıntılı ultrosonuda var her girmede ayrıntılı da bakıyor 🥰
Berkos Tubakasap Tuba hanım merhaba bende mustafa beye gitmeye başladım.. Acaba cinsiyeti hangi haftada söyledi ?💐
annezu Berkos devlete gitmedim ben malesef o yüzden doktorlarını tanımıyorum. Lüleburgaz özel doktorlarını tanıyorum mustafa yıldız , serpil durukan ve sevgin mertte muayene oldum 3 ü de çok başarılı , bunları tercih edebilirsiniz.
defneemom Berkos aşırıı iyi bir doktor, merkezde doğuş var argun bey özel kliniği var inanın argun beyden daha ilgili bir doktor. devlet hastanesinde çok zor karşılaşılır öyle doktorla
Berkos defneemom Çok teşekkür ederim aldım bile randevuyu bakalım ☺️💐 Doğumunuzdan da memnun kaldınız mı
defneemom Berkos doğumuma fulya hanım girmedi kalçasını kırmıştı🥲 ayça hanım girdi ama doğumdan da çok memnun kaldım ebeler çalışanlar da çok ilgiliydi. ameliyathane ekibide aynı şekilde. sezeryan oldum bu arada☺️
Berkos defneemom Anladım canım sağlıkla büyüt bebeğini 🌸Benimde ilki sezeryandı.. Bakalım inşallah sağ selamet ilerler gebeliğim doktordan da memnun kalırsam.. 🙏
Berkos civcivsuyum bugün gittim 2 li için ama malesef yapılmıyormuş Doğuşta yapılıyormuş ama.. 3 lü testti devlette yapıyorlar
Berkos civcivsuyum Bugün sordum 350₺ dediler uygun geldi haftaya orada yaptıracagm belki cinsiyette öğrenirim argun bey erken söylüyor :) kendim derman a gidiyorum aradım fiyat vermediler Kırklarelinden geleceğimi söyledim 500-1000 ₺ arası dediler bana