Nahide_ Məndədə qan azlığı olub çuğundur yeyirdim tiyorkadan keçirib qaşıqla yeyirdim tez effekt verir, yoxlamasızmı çuğunduru?
Jamila_Karim Ulvana Allah köməyiniz olsun🤲🏻 Dəmir qəbul edirsinizmi? Edirsinizsə çalışın bir müddət kafeinli içkilərin miqdarını (çay, kofe) azaldın
Jale92 Ulvana qan azlıgını dərmanla qaldırmaq çoxda mümkün olmur, közdə az bişmiş ciyər, kabab kimi yəni, çugundur, mövsümüdür indi qara tut səhər ac qarnına birdı ıspanaq qovurun yeyin çox təsir edir qana.
Nunuuh Ulviyya-25 İnsAllah qizim olacaq🙏🙏34 cu heftedir.İlayda hələki fikirləşirəm 😅 Doğuma qədər dəyişədə bilər
Deletedmom_43 Ulviyya-25 Konudan bağımsız ama konuşmanıza bayılıyorum. Azeybaycan şivesi çok hoştur. 🇹🇷🇦🇿😊
Nunuuh Xanimlar necenci heftesinde beşik,kalyaska,paltar və s.aldiz?Mən bu ayin sonuna qeder almaq istəyirəm.34 heftedeyem Tezdir görəsən?
Nunuuh Ulvana Mən 34 deyem məndə də bu hefte qan azlığı çıxdı.Dərman içirəm.Əlave Çuğundur soku ara bir içirəm.Urəyimin döyüntüsü həmsə sanki boğazımdadir.Sizin dediklerinizin eynisi məndə də var.İnsAllah sag salamat bitirerik🥺🙏💕
Sevafsg Salam xanimlar sizleri görmek coooox xoşdu, Allah bütün balaları qorusun inşallah 🤲, Vetene hesret yaşamaq geribcilik hegigeten cetinimiş, Oğlum olacaq inşallah 3 hefte sora💙 Ferit Eymen adı
Shf Salam xanımlar. Hamilelikde kisesinde qan laxtası olan eşitimisiz?çox qorxuram narahatam. Melumatınız var?
vyusala Ulviyya-25 Qızım olacaq Allahın izni ilə Ayla qoymağı düşünürük🥰Qaynanam anasının adını qoymaq istəyir Nazlı dır anasının adı sonda kim qalib olacaq bilmirəm😅 oğlan adların ən çox sevdiklərim Kərəm,Murad,
vyusala Ulvana Eyni əlamətlər məndə də var idi Hemoqlabini yoxlatdırmısınız?məndə normal çıxdı əlavə olaraq həkim yodamarin yazdı 3gündür içirəm xeyli xeyir edib
MaiRuf Elilar2225 nə siz soruşun nə mən deyim 🥲😂 yoldaşımı da qırmaq istəmirəm özüm amma param param oluram 🫠
AdaKaranfili Fik @_Ayten1_ @Fik @Azeriqizi heç biri xoşuma gəlmir bu adların . Yoldaşım da xoşlamaz bilirəm. Teşekkürler yenədə 😊