Azeri2023 Ulvana cay ay bajı o dediklerin uje meni adi gelir çünki her gün eleyem, 6+2 heftelikdi mende çox pis keçirirem heçne yemirem başım gicellenir üreyim bulanır, üreyim ele çırpınır ele bil bu deyqe çıxacaq yerinden
Azeri2023 MaiRuf men 1cide o sehvi etdim 2 ciye hamileyem uje hamı bilirki bunun adın qızda olsa oğlanda olsa özüm qoyacam
MaiRuf Azeri2023 adamın əlindən də heçnə gəlmir e, bizdə yoldaşımın sözü mənə nisbətən biraz basqındı. Durub boşanası deyilsən hara qədər dava söz söhbət? İnanırsız Allah umuduna Allaha tapşırmışam. Ya olmasın ya ürəyimə su səpsin bu peryodu keçim 🤦🏼♀️
Jamila_Karim Ulvana xanım, mənim keçən il hemoqlabinim 7 idi dəhşət az idi həkim hamiləliyə icazə vermirdi Hematologiya və transfuziologiya institutunda Kamilə xanımın yanına getdim məni müalicə elədi İllərdi qan azlığından əziyyət çəkən mən o müalicədən sonra xeyli düzəlmişəm Hal hazırda hamiləyəm. Hamiləlikdə qan azlığı olan şeydi amma hər ay analiz verirəm yenə də qanım tam normada olur İstəsəniz gedib o həkimdən müalicə götürə bilərsiniz
majamm Salam qızlar ❤️ Qız olsa Aden,Alisa,Alina,Adel Oğlan olsa Atilla,Barlas,Altay,Atlas,Timur bunlardan biri. Sağ salamat qucağımıza alaq inşAllah
Eva__13 Ulvana Salam məndə 1 dənədi Vallah bu sadaladıqlarınızın hamısıda var.Yəni bunlar normal haldır hamiləlikdə ürək sıxılması,bulantı Allah başqa prablemlərlə üzləşdirməsin inşallah sağ salamat hər birini qucağınıza alın.Qan məsələsinidə həkiminizlə məsləhətləşin burda hərə bir söz deyib ağlınızı qarışdırmasın.
Esma_96 MaiRuf Tek adin muasir ve ya kohne ad olmasi sert deyil. Arasdirsaniz usaga kiminse xatiresini yasatmaq üçün qoyulmus ad usaga hemin adamin agir karmasini yuklemek demekdir. Mene nenemin adini qoyublar. O da dogum merkezinde akuserka isleyib. Heyati agir olub. Artiq orada istemeden bele olsa nese sehv edibse menim heyatimda men de türlü ginekoloji sorunlarla qarsilasmisam. Cetin hamile qalmisam. Halbuki nesilde bele bisey yoxdu evlenenin qisa zamanda usagi olub. Axirda oyrendim ki eger ele ad qoyulubsa bir agac ekib niyet etmek lazimdir ki artiq o sexsin xatiresi menimle deyil bu agacla yasayacaq. Onda o agir karmadan azad olursan. İnanirsiz agaci ekdiyim ay hamile qalmisdim. Neyse uzun oldu demem o ki gelecekde usaq basqasinin heyatinin agirligini yasamamasi uçun öz sevdiyiniz adi qoyun🤢
MaiRuf Esma_96 ay bu məlumat çox yararlı oldu 🙏🏼 mənim də adım götürülmədi hər işim daşdan çıxır. İnanırsız zəhləm gedir bu şeydən, hər biri haqqında da məlumatım var amma yoldaşım dirənib. Ha söhbət edirəm ha beyninə salmaq istəyirəm axırda münasibət korlanır hamilə hamilə stress keçirirəm ona görə bağlamışam temanı açmıram. Axırda nə olar olar deyib qalmışam belə. 7 aydayq biz normal oturub addan danışa bilmirik. Siz demiş çətin də hamilə qalmışam. 7-8 ay əvvələ kimi deyirdilər heç vaxt ana ola bilməyəcəksən. Yəni 7-8 ay əvvələ kimi ad zad vecimə deyildi o qədər çətin günlər idiki. İndi durub ada görə dava salmağım da mənə düzgün gəlmir. Yoldaşım da tərsin biri dava olsa lap söhbət çətinləşəcək. İnanın elə çıxılmazdayam 🥲
Nermin_n Salam gözəl qızlarımız 😍😍♥️♥️necəsiz? Hamiləlik necə keçir? Cəsur,Miran,Fərhad yaxşı addı məncə)) bizdə qız olacaq oğlan adları çox düşünməmişəm
Ulviyya-25 Ulvana salam,həkim hansı dərmanlarl yazıb sizə?bəlkə sizdə b12 çatmır ona görə halsızsız🤔dərmanın adın deyin zəhmət olmasa🌸
Ulvana Ulviyya-25 ankermandan tutmuş bir çoxuna kimi dünen analiz verdim bu gün hekime getdim vaspalenya var dedi
Esma_96 MaiRuf sizi cox da yaxsi anlayiram. Huzursuzluq olmamasi ucun duz edirsiniz. En yaxsisi ele siz de ovladiniz dogulduqdan sonra Allah qoysa bir agac ekib onun evezinden niyet edersiz ureyiniz rahat olar ☺️