Ulviyya-25 Xanımlar yazın görək uşaqlarınıza hansı adları qoyacaqsız?oğlan adları məsləhət görsəz sevinərəm😊
Jale92 Ulviyya-25 Ceyhun oglum var qardası olcaq ona uygun ad axtarıram. Cavidan cox xoslayıram. Amma türkiyədə yasayıram burda qız adı olaraq səslənir ona gore cekinirem
Ulvana Qızlar mən 24 həftəlik hamiləyəm məndə qan azlığı var dərman qəbul edirəm bir təsiri olmur. 3 gündür ürəyim qalxır tez döyünür.başım herenir.istilik basır meni. Bu halları yaşıyanınız var varsa ne edirsiz? Hansısa biriviz qan çökürtmə etmisiz nece tesir edib.bu arada -4 em🥺qan uyuşmazlığı da var
Azeriqizi Ulvana neçededi qanin balim?mendede var 9dadi urey doyntum halsizliqim filan olur derman icirem mende heftemde irelidi .bide dermandan rlave gogldan arastir qan demir arttiran qidalarla beslen tund sokalatdi dalaqdi almadi demirdi bunlari ye canim
Jamila_Karim Ulvana Allah köməyiniz olsun🤲🏻 Dəmir qəbul edirsinizmi? Edirsinizsə çalışın bir müddət kafeinli içkilərin miqdarını (çay, kofe) azaldın
Nunuuh Ulvana Mən 34 deyem məndə də bu hefte qan azlığı çıxdı.Dərman içirəm.Əlave Çuğundur soku ara bir içirəm.Urəyimin döyüntüsü həmsə sanki boğazımdadir.Sizin dediklerinizin eynisi məndə də var.İnsAllah sag salamat bitirerik🥺🙏💕
vyusala Ulvana Eyni əlamətlər məndə də var idi Hemoqlabini yoxlatdırmısınız?məndə normal çıxdı əlavə olaraq həkim yodamarin yazdı 3gündür içirəm xeyli xeyir edib
Azeriqizi Ulviyya-25 mende qizdi balim Alina qoyaciyiq insAllah Ama oglan adi Tunar ,Atilla Murad,Revan, Ümid ,Ugur bunlari meslehet gorerdim
Ulvana Azeriqizi ürəyim neçe olduğunu bilmirəm amma her gedişimde hekim çox aşağıdı deyib dermanlarla yola salır artıq sabah gedecem deyecem qan köçürme etsin çox halsızam düzelmir neler yeyirem neler
Azeri2023 MaiRuf men 1cide o sehvi etdim 2 ciye hamileyem uje hamı bilirki bunun adın qızda olsa oğlanda olsa özüm qoyacam
Esma_96 MaiRuf Tek adin muasir ve ya kohne ad olmasi sert deyil. Arasdirsaniz usaga kiminse xatiresini yasatmaq üçün qoyulmus ad usaga hemin adamin agir karmasini yuklemek demekdir. Mene nenemin adini qoyublar. O da dogum merkezinde akuserka isleyib. Heyati agir olub. Artiq orada istemeden bele olsa nese sehv edibse menim heyatimda men de türlü ginekoloji sorunlarla qarsilasmisam. Cetin hamile qalmisam. Halbuki nesilde bele bisey yoxdu evlenenin qisa zamanda usagi olub. Axirda oyrendim ki eger ele ad qoyulubsa bir agac ekib niyet etmek lazimdir ki artiq o sexsin xatiresi menimle deyil bu agacla yasayacaq. Onda o agir karmadan azad olursan. İnanirsiz agaci ekdiyim ay hamile qalmisdim. Neyse uzun oldu demem o ki gelecekde usaq basqasinin heyatinin agirligini yasamamasi uçun öz sevdiyiniz adi qoyun🤢
MaiRuf Elilar2225 nə siz soruşun nə mən deyim 🥲😂 yoldaşımı da qırmaq istəmirəm özüm amma param param oluram 🫠
Jale92 Ulvana qan azlıgını dərmanla qaldırmaq çoxda mümkün olmur, közdə az bişmiş ciyər, kabab kimi yəni, çugundur, mövsümüdür indi qara tut səhər ac qarnına birdı ıspanaq qovurun yeyin çox təsir edir qana.
Ulviyya-25 Ulvana salam,həkim hansı dərmanlarl yazıb sizə?bəlkə sizdə b12 çatmır ona görə halsızsız🤔dərmanın adın deyin zəhmət olmasa🌸
gul_001 @"Ulviyya-25 mende 13 heftede bilinmedi cinsiyyeti oglan olsa nihat😍insallah qiz olsa yoldasimin nenesinin adini nergiz😏