Merhaba ben kendimi bildim bileli hep 45 kiloyum çok zor kilo alan bir insanım değerlerim çok güzelmiş doktora gittiğimde kansızlık bile olmadığını söyledi sadece vitamin damlası yazmıştı şuan 5 haftalık hamileyim bu kiloda hamile kalanlar oldu mu acaba merak ediyorum 😊
Kaç kilo da hamile kaldınız
Sevvalerdmm 18. Haftadayim hala sadece folik asit kullanıyorum ne kansızlık ne şeker ne tansiyon hiç biri yok çok şükür. 57 kiloyla hamile kaldım şuan 60 kiloyum yani 3 kilo aldım bende çok zayıftım ama iştahım baya açıldı.. ☺️
47 ile hamile kaldım 9 haftalık olana kadar durmadan yedim bir atak yaşadım 51i gördüm 2 ayda sonra bulantılarım bir başladı dünyamı başıma yıkacak derece de 48 e düştüm bulantılardan sonra yemek yemeyi geçtim düşününce bulantım oluyordu ilaç , serum vs hiç bir şekilde işe yaramadı yeni yeni bir kaç lokma yiyebiliyorum
Sevvalerdmm 58 kilo ile hamile kaldım şuan 70 kiloyum 29 haftalığız. İlk hamileliğim de doğum yaptığm gün bu kilodaydım 🤦♀️
60 la kaldım şuan 69 um 19+3
@Sevvalerdmm 45 kiloadan 70 kilo oldm😂
Sevvalerdmm 46yla kaldım 22 haftalığım en son 54 55 kiloydum daha önce hiç 50leri görmemiştim kansızlığım da yok şükür 😊
Bir tek ben kansız ve iriyim heralde
67 kiloyla hamile kaldim
12 haftaligim 65 kiloyum
Ozlemslck34 nasıl yaptın kız onu kilonu ikiye katlamışsın maşallah 😂😂 45 te çok zayıfmışsın ya
Herkes incecik hamile kalmış 😂 ben 113 kilo ile hamile kaldım. 32+6 olduk 116 kilo olmuşum. Ve bende kansızlık var herhalde en başından beri kan ilacı kullanıyorum.
55 le hamile kaldım 57 oldum 19 haftalığım
Sevvalerdmm 63 le hamile kaldım 73 e çıktım geçen hafta 68 i gördüm tekrardan zayıfladım . Şimdi 69 . Sürekli kilom oynuyor benimde . 22+1 deyiz .
Semanur0902 fazla almamışın bebek kac kilo acaba
73 kilo ile hamile kaldım. Şuan 32+5teyiz 79 kiloyum.
Bulbulyuvasi 31+6 da gittim en son 2.236 gr olmuştu
- Düzenlendi
Sevvalerdmm 60 kiloyla hamile kaldım 26.Haftadayim iki kilo aldım oğluşumun kilosu gelişimi güzel bir sıkıntı yok şükür 🙏🥰
Sevvalerdmm benim kız arkadaşım 45 kiloydu hamile kaldı 9 ay boyunca sadece 1 kilo aldı dogurunca oda gitti 2 cocuguda da gayet sağlıklı maşallah
Sevvalerdmm
43 kiloyla hamile kaldım hala öyleyim 5 haftalığız bizde sağlıklıyız ama çok şükür. ☺️🫶🏻
Sevvalerdmm
Bende tam 45 kilo ile hamile kaldım yarın 34 haftalık olacağız 62 kiloyum şuanda 😂