• Gebelik
  • Kaç kilo da hamile kaldınız

Merhaba ben kendimi bildim bileli hep 45 kiloyum çok zor kilo alan bir insanım değerlerim çok güzelmiş doktora gittiğimde kansızlık bile olmadığını söyledi sadece vitamin damlası yazmıştı şuan 5 haftalık hamileyim bu kiloda hamile kalanlar oldu mu acaba merak ediyorum 😊

Sevvalerdmm 18. Haftadayim hala sadece folik asit kullanıyorum ne kansızlık ne şeker ne tansiyon hiç biri yok çok şükür. 57 kiloyla hamile kaldım şuan 60 kiloyum yani 3 kilo aldım bende çok zayıftım ama iştahım baya açıldı.. ☺️

47 ile hamile kaldım 9 haftalık olana kadar durmadan yedim bir atak yaşadım 51i gördüm 2 ayda sonra bulantılarım bir başladı dünyamı başıma yıkacak derece de 48 e düştüm bulantılardan sonra yemek yemeyi geçtim düşününce bulantım oluyordu ilaç , serum vs hiç bir şekilde işe yaramadı yeni yeni bir kaç lokma yiyebiliyorum

60 la kaldım şuan 69 um 19+3

Sevvalerdmm 46yla kaldım 22 haftalığım en son 54 55 kiloydum daha önce hiç 50leri görmemiştim kansızlığım da yok şükür 😊

67 kiloyla hamile kaldim
      12 haftaligim 65 kiloyum

Ozlemslck34 nasıl yaptın kız onu kilonu ikiye katlamışsın maşallah 😂😂 45 te çok zayıfmışsın ya

55 le hamile kaldım 57 oldum 19 haftalığım

Sevvalerdmm 63 le hamile kaldım 73 e çıktım geçen hafta 68 i gördüm tekrardan zayıfladım . Şimdi 69 . Sürekli kilom oynuyor benimde . 22+1 deyiz .

73 kilo ile hamile kaldım. Şuan 32+5teyiz 79 kiloyum.

Sevvalerdmm 60 kiloyla hamile kaldım 26.Haftadayim iki kilo aldım oğluşumun kilosu gelişimi güzel bir sıkıntı yok şükür 🙏🥰